Джулия Робъртс отбеляза 18-годишнината от сватбата си с кинооператора Даниел Модър, съвпадаща с датата на Деня на независимостта в Америка - 4 юли, с трогателна снимка в личния си Инстаграм профил. На изображението хубавата жена на Холивуд нежно целува по бузата своя съпруг.

"18 години! О, да!", написа тя.

Двойката, която сключи брак през 2002 г. в ранчо, намиращо се в Таос, щата Ню Мексико, се запозна две години по-рано на снимачната площадка на филма "Мексиканецът", в който Джулия си партнира с Брад Пит. Днес те имат три деца - близнаците Хейзъл и Финеъс, които са на 15 г., както и 12-годишният Хенри.

Вижте кадъра >>

Досега съпрузите са работили съвместно по общо 10 продукции, сред които попадат и лентите "Усмивката на Мона Лиза" от 2003 г. и "Нормално сърце" от 2014 г. Преди време, в свое интервю пред Extra TV, по повод участието ѝ в трилъра "Тайната в техните очи", Джулия сподели какви са ползите от това с мъжа ѝ да са ангажирани в един и същ проект.

"Когато отиваме и се връщаме от работа заедно, вечер не е необходимо да разказваме как е минал деня на всеки един от нас. Няма ги рутинните въпрос, изискващи дълги обяснения. Така вкъщи можем пълноценно да си починем, което е наистина приятно", каза тя.

В друг разговор през 2018 г. в подкаста на Гуинет Полтроу, Робъртс разказа какво означава за нея съпругът ѝ.

"Да се омъжа за Дани беше първото истинско нещо, сякаш животът ми се преобърна и никога нямаше да бъде същият по най-необикновения и неописуем начин. Той наистина, до този момент, до тази минута, е най-любимото ми човешко същество. Неговата гледна точка, това какво има той да каже ме интересува най-много. Ние сме такива късметлии. Наистина, много, много се харесваме и се наслаждаваме на компанията си", щастливо заяви актрисата.