Четвърти юли може да означава ден на независимостта за обикновеният американец, но за носителката на "Оскар" Джулия Робъртс той отбелязва 21-вата годишнина от сватбата ѝ с втория ѝ съпруг Даниел Модър.

Родената в Джорджия актриса направи съпричастни милионите си фенове в Инстаграм, като сподели снимка с мъжа со, а под нея бе изписано числото: "21!". На въпросът от "E!News" каква е тайната ѝ за дълготраен брак, Робъртс отговоря: "Винаги казвам едно и също нещо и се придържам към него - много целувки."

Докато е на снимачната площадка през 2000-те и още излизайки с Бенджамин Брат, Джулия среща и силно се влюбва в бъдещия си съпруг. По-късно пред "CSB Sunday Morning" тя разкрива, че искрата с Модър я поддържат, като си оставят любовни бележки и писма.

"Първото писмо, което ми написа бе от седем страници и все още го пазя. Някой ден ще го покажа на дъщеря ми Хейзъл".

Освен това сподели, че когато не работи, е домакиня на пълен работен ден в имението им на хълма Пойнт Даме в Малибу. "Не всеки ден е цветя и рози, но ми носи много радост", обяснява продуцентката на "Билет за рая".

"Да съм актриса е сбъдната мечта, но не единствената ми. Животът, който изградих със съпруга ми, е най-хубавото нещо."

Първият годеж на Робъртс с колегата ѝ Кийфър Съдърланд се прочу с това, че приключи три дни преди сватбата им през 1991-а, а първият ѝ брак с четирикратния носител на "Грами" кънтри певеца Лайл Ловет приключи през 1995-а.

Снимка: Getty Images