Напоследък певицата Тита сякаш временно е обърнала гръб на музиката, посвещавайки се изцяло на своето странично занимание, а именно създаването на дамски модели спортни обувки за своята линия. Преди време тя се превърна в първия артист в България, пуснал на пазара своя лимитирана серия маратонки, на която освен това е и рекламно лице.

През последните месеци профилите в социалните мрежи на Христина, както е истинското ѝ име, изобилстват от снимки, представящи на нейните последователи резултатите от усърдната ѝ работа. На кадрите изпълнителката на "Антилопа" както винаги успява да съблазни със своята визия, залагайки на дрехи, подчертаващи женствените ѝ форми.

Вижте снимки >>

Преди часове обаче тя изненада почитателите си с нова и съвсем различна визия, като някои от тях едва успяха да я познаят. Бившата участничка в музикалното предаване "X Factor" публикува в Инстаграм галерия от две изображения, на които позира пред обектива с кестенява коса с бретон и по-къса дължина. Разбира се, по-вероятно е Христова да носи перука, подготвяйки се за поредната фотосесия, но определено не може да се отрече факта, че тя променя цялостното ѝ излъчване, превръщайки я в друг човек.

На фотографиите, предизвикали възторг сред потребители на платформата, тя носи мрежест черен потник с широки розови презрамки на леопардов десен, чийто акцент е върху деколтето, разкриващо пищния ѝ бюст. Върху него Тита е наметнала черно шушляково яке, свличащо се надолу по раменете ѝ.

Публикацията няма послание, с изключение на един-единствен емотикон - змия, но дори и да имаше, надали някой би му обърнал внимание, предвид външния вид на младата жена.

"Толкова си красива така! Прекрасна си", "Харесвам те брюнетка", "Боже, невероятна си", "Уникална" и "Приличаш на Барби" са само една малка част от коментарите, редящи се под поста ѝ, събрал към момента почти 29 хил. харесвания. Венета Райкова също не остана безразлична към снимките, поставяйки два надписа "top", с които подчерта одобрението си.

Някои от верните ѝ фенове обаче изразиха желанието си Тита да се върне в звукозаписното студио и да ги зарадва с ново парче.