Звездата от хитовия сериал "Луцифер" Том Елис и съпругата му Меган Опенхаймер станаха родители на момиченце, което е родено чрез сурогатна майка.

"Нашата дъщеря Доли Елис-Опенхаймер се роди на 8 ноември и след първите 8 часа от живота си, тя едностранно сложи край на стачката на актьорите. Обичаме я. Огромни благодарности и на нашата невероятна сурогатна майка", написа 44-годишният актьор в профила си в Instagram.

37-годишната му съпруга, която е телевизионен и филмов сценарист, също сподели в социалните мрежи посланието на Том, придружен от негова снимка как държи бебето. Двойката сподели още няколко снимки на първородната си дъщеричка.

Момиченцето е първо дете за Меган и четвърто за Том. Той има 18-годишна дъщеря Нора от предишна връзка, както и две дъщери от бившата си съпруга Тамзин, за която беше женен от 2006 г. до 2014 г. Двамата се разделят, след като той й изневерява.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Tom Ellis (@officialtomellis)

Том и Меган се запознават през 2015 г. и се сгодяват две години по-късно. Сватбата им се състои през 2019 г., като на церемонията присъства целият каст на сериала "Луцифер".