Актрисата Елизабет Хърли призна, че не се притеснява да снима еротични сцени, които синът й Деймиън режисира. 

Повод за това изказване стана последният филм на 21-годишния младеж, който е режисирал действието. 58-годишната звезда участва в "Строго поверително", а в трейлъра са показани някои пикантни сцени между нея и актрисата Пер Чиравара.

Хърли сподели в интервю, че такива сцени рядко снима, но когато все пак ги прави, не се притеснява, че зрителите ще я видят в тази й светлина.

"Благодарение на сина ми, който беше там, се чувствах много по-спокойна", обясни тя. "Да работиш със семейството си е някак освобождаващо."

Деймиън и преди е присъствал на снимачната площадка. Той също се изказа по темата, като заяви: "Хората намират това за много противоречиво, че снимам майка ми в такава роля. Но това е основна част от моя живот, така че за нас това не е нещо кой знае какво, а бизнес".

От своя страна Елизабет каза, че синът й е изключително възпитан и по време на снимките се е погрижил тя да се чувства добре. "Пред него съм спокойна, той се грижи за мен", каза Хърли.

Елизабет и синът й Деймиън

Снимка: Getty Images

Филмът, чийто сценарист е Деймиън, разказва историята на група приятели и семейство, които се завръщат на остров една година след като техен близък се е самоубил. Но нещата не са такива, каквито изглеждат, и причината за смъртта може да е резултат от нечиста игра, пише изданието Page Six.