Всяка година около четиристотин хиляди души в Обединеното кралство инвестират в бъдещето, купувайки си недвижимо имущество, което да подслони живота им под своя покрив, превръщайки се в техен дом. В тази връзка няма съмнение, че всеки от новите собственици би изпитал допълнително вълнение, ако разбере, че по една случайност жилището, с което съвсем наскоро се е сдобил, се намира в непосредствена близост до това на някоя популярна личност, чиято слава отдавна е преминала границите на страната, обикаляйки цялото земно кълбо. Все пак за повечето хора възможността да се докоснат, макар и косвено, до така наречените звезди, за които обичайно с ненаситно любопитство четат в пресата, доближавайки се доколкото е възможно до техния блясък, е изключителна рядкост.

Вижте снимки >>

Естествено, за мъжете, попаднали сред тези късметлии, би било дори още по-голямо удоволствие, ако се окажат съседи на някоя колкото прочута, толкова и привлекателна жена, станала известна с изявите си на големия екран, увековечил нейната красота. Например като Елизабет Хърли, която многократно е сочена за една от най-изкусителните представителки на нежния пол, родили се някога на територията на Великобритания.

И макар наскоро актрисата да посрещна своя петдесет и осми рожден ден, тя по нищо не отстъпва на по-младите от нея дами, дори напротив, спокойно може да се каже, че в някои отношения даже ги превъзхожда. Доказателство за това твърдение е личният ѝ Instagram профил, изпълнен с редица неустоими нейни кадри, които ясно показват, че тя изглежда повече от прекрасно. На тях се вижда, че външният ѝ вид е точно толкова неустоим, колкото в миналото, когато за първи път пристъпи под светлините на прожекторите, ако не и повече.

Поради тази причина не е никак чудно, че синеоката хубавица, изявяваща се и като модел, вече над три десетилетия си сътрудничи с козметичната марка "Estée Lauder", която отказва да се раздели с нея. Своеобразно свидетелство за нежеланието на компанията да се сбогува с нея е последният предложен ѝ договор, обвързал я за цели шестнадесет години, които все още не са изтекли.

Господата, случили на шанса да живеят до къщата на британката обаче, имат още един повод за радост, освен нейната съблазнителна визия и голяма знаменитост, защото, както наскоро самата Елизабет показа във виртуалното пространство, тя има някои наистина любопитни навици, които със сигурност биха прелъстили всеки, които успее да стане техен свидетел. Преди ден бившата съпруга на индийския бизнесмен Арун Наяр напомни по неудържимо разпалващ въображението начин на своите почти три милиона последователи в Instagram, че лятото продължава е в своя разгар, публикувайки в акаунта си кратък видео клип, който значително покачи градусите в социалната мрежа, възпламенявайки страстите.

На кадрите тя се припича под жарките августовски лъчи на слънцето, легнала по корем върху надуваем плажен матрак, носещ се по повърхността на водата в открития плувен басейн, с който разполага впечатляващият двор на нейния дом. Надали обаче някой изобщо е обърнал внимание на приятната обстановка, включваща каменни скулптури и делви, сред които Хърли се намира, при положение че тя събира тен, излежавайки се без бански костюм, въпреки че притежава своя собствена линия за плажно облекло. И докато в повечето случаи актрисата използва интернет, за да презентира новите модели, които създава, споделяйки снимки, на които ги носи, за да покаже как стоят, по всичко изглежда, че този път тя е решила да не го прави.

Вместо това, за радост на своите почитатели, показва извивките голото си тяло, за което през 90-те години на миналия век, когато печатните издания нямаха конкуренция, се изписаха тонове мастило, възхвалявайки нейната пленителна фигура, приковала вниманието на премиерата на "Четири сватби и едно погребение". Тогава Елизабет се появи на червения килим под ръка с Хю Гранд, облечена в спираща дъха черна рокля на "Versace", която смая присъстващите с дълбокото си V-образно деколте и високата си цепка, стигаща почти до талията, разположена само на педя от страничния разрез, държащ се от големи златни безопасни игли и копчета.

"Просто се нося на парче диня", гласи посланието към поста, събрал към момента над двеста хиляди харесвания и над шест хиляди коментара от страна на последователите ѝ в платформата, които не крият своето възхищение от видяното.

"Господи, съседите ти сигурно те обожават", с право отбеляза в коментарите дизайнерката Мелиса Одабаш, чиито думи хората, обитаващи сградите около тази на Хърли, по всяка вероятност биха потвърдили, особено ако действително разполагат с видимост към двора на нейния имот, който по принцип е ограден с високи храсти... но все пак знае ли се?

Наред с комплиментите, които отправиха, някои от феновете ѝ зададоха логичния въпрос кой е заснел клипа, но така и не получиха желания отговор. Част от тях предположиха, че зад обектива може да стои синът на брюнетката, докато други побързаха да изтъкнат, че не е изключено в живота ѝ да има нов мъж, когото тя все още пази в тайна. Дали обаче това е така, предстои да разберем. Дотогава ви предлагаме просто да се насладите на Елизабет!