Без значение дали хората я харесват или не, дали се възхищават на нейната дързост, или я определят като проява на пошлост, факт е, че без значение какво стори, Емили Ратайковски е една от най-одумваните жени в светските среди. Може да се каже, че брюнетката, позната като може би най-голямата изкусителка на нашето време, определено се забавлява, играейки си умело с всеобщото внимание. И въпреки че понякога изчезва от социалните мрежи, посвещавайки се на своя съпруг Себастиан Беър-Макклард и тяхния малък син Силвестър Аполо Беър, родил се в средата на март т.г., не след дълго тя задължително се завръща, при това с гръм и трясък, предизвиквайки интереса на своите 27.6 милиона последователи.

Доказателство за това са последните ѝ публикации в нейния личен Инстаграм акаунт, с които наскоро брюнетката отбеляза своя 30-и рожден. Само за няколко часа всяка една от тях натрупа повече от милион харесвания - бройка, която спокойно би провокирала завист у всеки инфлуенсър. Въпреки факта, че вече е майка, звездата от "Крадец и измамник" остана вярна на своята природа, залагайки за пореден път на провокативна визия, акцентираща върху съблазнителното ѝ тяло.

Вижте снимки >>

Но, разбира се, просто нямаше да става въпрос за Емили, ако тя не намери начин да прелъсти мъжката част от почитателите си, карайки сърцата им да ускорят своя ритъм. Tочно както всъщност стори, при това само с няколко изображения, разкриващи избрани моменти от празника ѝ.

Снимка: Официален профил в Instagram

На тях тя носи светлосиня рокля с тънки презрамки, цепка в предната част на полата и дълбоко деколте, излагащо на показ пищния ѝ бюст, приковаващ погледа на зрителя, дори против волята му. Дрехата, по която се спускат множество морски звезди, изработени от множество различни камъни, струва 17 хиляди евро и е от тазгодишната пролетна колекция на "Versace", като на ревюто, представящо новата линия на бранда, на модния подиум с него се появи Ирина Шейк.

"Една много щастлива рожденичка", гласи посланието към галерията от 5 кадъра, която Ратайковски качи във виртуалното пространство.

От снимките става ясно, че тя и семейството ѝ е решило да замине на ваканция за специалния ден, отвела ги далеч от дома им. И макар да не посочва точната дестинация, на която са се спрели, няма никакъв спор, че благодарение на лазурните брегове и екзотичната растителност, мястото прилича на истинско късче от рая.

Снимка: Официален профил в Instagram

За първия си ден там, Емили избра да се разходи по плажната ивица в друг тоалет на същата марка, състоящ се от къс топ в жълто и оранжево, чиито чашки наподобяват миди, който комбинира с дълга пола. Облеклото, разкриващо плоския ѝ корем, показа, че актрисата си е върнала фигурата отпреди бременността само за два месеца и половина. 

"Приличаш на истинска русалка. Изглеждаш зашеметяващо", коментира поста ѝ самата Донатела Версаче, включвайки се към множеството коментари, одобряващи визията ѝ.