За първи път след злощастния инцидент, при който загина синът на приятеля на поп фолк певицата Емилия - Феди Башур, тя проговори за случилото се.

Публикуваме поста на Емилия от профила ѝ във Фейсбук без редакторска намеса:

"Отиде си едно прекрасно, възпитано, добро и с огромно сърце дете, което беше оценено и обичано от родителите си, от цялото си семейство, от приятелите си, от учителите си, от любовта на живота си - Деспина.

Отиде си едно прекрасно дете, което беше прието в най-престижния университет Boston University и имаше мечти за бъдещето си, но Господ реши друго... Няма отговор на въпроса: ЗАЩО?????????? Може би никога няма да намерим отговора на този въпрос.

Не са верни нещата, които се изписаха по медиите и нещата, които се казаха по телевизиите!!! Пътувахме нормално и спокойно със скорост не повече от 110 км в час и неочаквано попаднахме на аквапланинг, който предизвика тази тежка катастрофа... В Библията пише: "Не пречете на децата да дойдат при мен, защото е тяхно Царството небесно!!!" Казват, че ако Господ те обича, те прибира млад при него от този греховен свят!!! Времето не лекува, но показва пътя, по който трябва да продължим... Трудно е да си СИЛЕН в такъв момент, трудно е да продължиш в такъв момент, но трябва да го направиш заради всички останали, които обичаш и които те обичат - дължиш им го... и ние ще продължим... Федка, почивай в мир - ние ще продължим живота си, но не без теб...

Ти винаги ще си с нас навсякъде!!!"

Преди дни при тежка катастрофа на магистрала "Тракия" пострадаха поп фолк певицата Емилия, приятелят ѝ Жорж Башур и 19-годишният му син - Феди. Певицата и бизнесменът бяха с леки травми, но младежът, който е шофирал колата, бе в тежко състояние и лекарите не даваха надежди за живота му.