Енджи Касабие разкри тежката съдба, през която преминава семейството на съпруга ѝ. Наскоро диетоложката и носителят на титлата "Мистър Ливан 2014" посрещнаха петата годишнина от сватбата си, но дори този хубав повод не е в състояние напълно да разсея мислите на Рабих и роднините му от мистериозното изчезване на неговия брат, който сякаш е потънал вдън земя от шест години и половина насам.

Енджи гостува в предаването "На кафе", където показа подаръците с голяма сантиментална стойност, които е получила от мъжа си. Първият от тях е ръчно направено златно колие, предавано от поколение на поколение в рода му, което той ѝ дава като символ на сериозните си намерения едва на третия месец след запознанството им. Вторият е годежният златен пръстен, принадлежал на баба му. Припомняйки си милите жестове на партньора си, тя изброи всички онези негови качества, на които искрено се възхищава. Като най-големи сред тях определи отношението и грижовността му към неговата майка, които иска да възпита и у техния син.

Вижте снимки на Енджи и Рабих >>

"Те са минали през много лоши неща", сподели Касабие, визирайки случилото се с девера ѝ, който е китарист.

По нейни думи и до днес никой нито го е чувал, нито го е виждал. Тя каза още, че именно случилото се с него е причина свекърва ѝ да се разболее, вследствие на което да получи сърдечен удар преди венчавката им.

"Искахме да отложим церемонията, понеже тя беше в болница и нямаше как да присъства, но тя не се съгласи", разказа Енджи в студиото.

В този момент водещата на сутрешното шоу реши да насочи гостенката си към друга тема, карайки я да разкаже как точно са се запознали с Рабих. Така специалистката по здравословно хранене обясни, че за първи път е чула за ливанеца от мъжа, с когото се срещала по-рано. Като познат на модела, той я убеждавал, че двамата трябва да се видят, за да коментират работни дела, но тя постоянно отлагала срещата.

В крайна сметка случайно се сблъскала с него, бързайки да излезе от ресторант, където била със свои приятелки, защото на масата им дошли трима непознати мъже. Оказало се, че Ел Зейн отивал точно при тях, но понеже тогавашния ѝ партньор не е бил там, а освен това бил много ревнив, Касабие предпочела да си тръгне и да се прибере у дома. Само че ѝ се наложило да се върне обратно, за да оправи своята част от сметката и така Рабих най-после я заговорил. След това често ѝ звънял, искайки да излязат заедно, но тя измисляла най-различни причини, с които му отказвала. След един месец, когато вече била сложила край на връзката си, все пак решила да приеме предложението да се видят.