Двете етърви Кейт и Меган седнаха заедно в кралската ложа, за да проследят мача на близката приятелка на Меган - Серина Уилямс и Анджелик Кербер на Уимбълдън.

Вижте снимки >>

Херцогините на Кембридж и Съсекс заеха своите места без съпрузите си и през цялото време си шушукаха и се кискаха. Двете изглеждаха в чудесно настроение и много близки.

Още когато се заговори, че Меган ще стане част от кралското семейство, плъзнаха слухове, че Катрин не е готова да сподели светлината на прожекторите с нея. Оказва се обаче още на първия им ангажимент без съпрузите им, че двете се чувстват чудесно заедно и изобщо не може да става и дума за ревност между съпругите на принцовете Уилям и Хари.

Двете дами бяха избрали лежерни тоалети, като Катрин бе в рокля на Jenny Packham в мръснобяло с черни точки и два диагонални набора - един на рамото и един под талията. Меган бе в по-холивудски стил с бяла риза на тъмносини райета и широк панталон с висока талия.

В крайна сметка Серина загуби мача. Тя и съпругът ѝ Алексис Оханян бяха среед гостите на сватбата на Меган и Хари. Маркъл и Уилямс стават прителки, след като се запознават на благотворителен футболен мач през 2014 г.