Само родителите, които са останали с малките си деца седмици наред вкъщи, знаят до какво може да доведе това. Разбира се, до много забавления всеки ден, но също така до моменти, в които родителят просто се предава и се прощава с опитите си да контролира малките "дивачета". Тогава се получава онова, което актрисата Ева Мендес е демонстрирала със снимка в своя Инстаграм профил.

Вижте кадъра >>

"Те победиха", е краткото, точно и съдържателно послание към снимката, на която цялото лице на Ева е изрисувано с различни ярки цветове.

Не е много ясно дали дъщерите на Мендес са се опитали да гримират майка си, или просто са използвали лицето ѝ като платно за рисуване.

Ева Мендес и Райън Гослинг имат две момичета - Есмералда на 5 години и Амада - на 4. Двойката е заедно от 2011 година и в свои интервюта актрисата е споделяла, че желанието да стане майка се е породило в нея едва след срещата с Гослинг.

Щастливата майка не за първи път публикува художествените шедьоври на своите малки момичета. Преди около месец тя сподели рисунка на една от дъщерите си, на която е изобразена самата Ева през погледа на детето ѝ. В поста към снимката Ева подчертава, че не е станала майстор-готвач по време на изолацията, нито е написала книга, но се опитва да бъде една забавна майка. Явно ѝ се получава много добре.