Макар под светлините на прожекторите да изглеждат почти съвършени, дори холивудските знаменитости имат своите кусури, които се опитват да прикрият.

Някои прибягват до услугите на пластични хирурзи, други - до ретуша на снимки, за да намалят годините или да заличат несъвършенствата, които ги е страх да покажат...

Вижте снимки >>

За октомврийския си брой, списание "InStyle" се спря на всеобщата любимката от малкия екран - Дженифър Анистън, която, може би завинаги, ще свързваме с емблематичния ѝ образ на Рейчъл Грийн в сериала "Приятели".

Актрисата е поставена на корицата на изданието, което реши да направи феновете, един вид, редактори, като ги остави сами да изберат коя от петте визии на Анистън е най-подходяща. В официалната страница на "InStyle" в Инстаграм бяха качени 5 изображения на звездата, която представя "красотата на 60-те и 70-те години на миналия век".

Проблемен се оказа кадърът, на който 50-годишната Джен е само по черен сутиен и носи златни бижута. Виждайки изображението и вглеждайки се добре в него, почитателите ѝ започнаха да отправят критики. Те са на мнение, че фотографията е прекалено обработена.

Един от потребителите коментира: "Красива е, но защо е с 10 нюанса по-тъмна, отколкото е в действителност?"

"Ако искате жена с тъмна кожа на корицата си, по-добре сложете такава, отколкото Анистън", допълва друг.

"Добре де, но къде е Дженифър Анистън?", пита трети.

Феновете също така са на мнение, че прекалено "змазаните" образи противоречат на мнението и откровеността на звездата относно стареенето, което е една от засегнатите теми в самото интервю.

"Имате най-красивата жена в света, която обсъждаща стареенето и коментира възприятията си за живота на 50, а вие я "загладихте"... Това не е правилно. Освен че не е честно, това кара жените да смятат, че трябва да изглеждат по определен начин", написа друг.

Освен това феновете на актрисата отбелязаха, че намесата на "разкрасителната" програма е прекалено очевидна, при положение, че на едната корица тя има лунички по кожата на лицето си, а на друга няма.

В интервюто за изданието, Джен казва, че на 50 се чувства в страхотна форма и не усеща разлика от преди. Но все пак и тя има притеснения - белите ѝ коси, но тя така или иначе успешно ги прикрива.