Още едно бебе ще се появи в попфолк гилдията, като този път радостната вест идва от семейството на Десислава.

Въпреки че преди шест години самата тя стана майка за втори път, до няколко месеца ще бъде и горда баба, тъй като големият й син Майки е в очакване на първия си наследник.

Самият той разкри щастливата новина в социалните мрежи, публикувайки професионална фотосесия, на която позира с любимата си Анджела, която вече е в доста напреднал етап от бременността си.

Според информацията Майки и половинката му са заедно от около две години. Именно заради Анджела, която е с 5 години по-голяма от сина на Десислава, той изоставил живота си зад граница и се установил в Пловдив.

Противоречиви са твърденията за бъдещата снаха на фолк дивата. Според едни - тя е от богато семейство и разполага със солидни финанси, с които поддържа луксозен начин на живот. Други пък твърдят, че тя е родом от Сливен, но от години живее в Града под тепетата, където работи като фризьор.

Припомняме, че преди Десислава, колежката й Глория също изненада почитателите си с новината, че ще става баба. Дъщеря й Симона Загорова я дари с внучка през 2021 г, която беше кръстена на нея - Галина.