Докато в България "тихо се сипе първият сняг", Гери-Никол и половинката ѝ - кикбоксьорът Дани Илиев, продължават да се радват на благоприятния климат и слънчевите лъчи на екзотичния остров Пукет, които им предоставят чудесна възможност да се потапят в топлите води на Адаманско море.

Вижте снимки >>

Със сигурност новата двойка се възползва максимално от този шанс, тъй като преди часове певицата сподели няколко снимки в официалния си Инстаграм профил, на които видимо се забавлява сред вълните.

На изображенията изпълнителката носи интересен светлосин цял бански с принт на тропически растения, който има отвор под бюста и е високо изрязан в ханша. Дългата ѝ коса е вързана на опашка, а плажната ѝ визия се допълва от чифт слънчеви очила.

Варненката сподели щастието си от новата си връзка посланието към галерия от фотографии, на които е застанала до бял хамак.

"Да обичаш и да бъдеш обичан означава да усещаш слънцето от двете му страни", гласят думите ѝ.

Преди седмица, отбелязвайки настъпването на Китайската Нова година, брюнетката реши да разкрие самоличността на мъжа, откраднал сърцето ѝ. Тогава тя качи в социалната мрежа първия общ кадър с Дани. На него двамата позират по бански в един от басейните на луксозния комплекс от самостоятелни вили "Kata Rocks", разположен на скалистия бряг на острова. Певицата се е подпряла на лакти на ръба на съоръжението и нежно е положила глава върху ръката на спортиста, който държи бутилка шампанско и пура, усмихвайки се към хоризонта.

"Честита Китайска Нова година! Любов и щастие на всички", написа тя по онова време.