Докато повечето хора у нас продължават да събират смелост, за да стегнат куфарите си и да отскочат до някоя впечатляваща дестинация, бягайки от нетипично ниските за сезона температури в родината ни, придружени от безспирни превалявания от дъжд, Гери-Никол вече го стори. Певицата, добила популярност след участието си в предаването "X Factor" в момента се радва на безоблачното време в прекрасната Венеция, за която замина преди ден в компанията на новия си партньор и двама техни приятели. Макар градусите в един от най-романтичните и красиви градове на планетата да не могат да се мерят с тези на екзотичните острови, те все пак очевидно са достатъчно високи, за да позволят на варненката да се разхожда по улиците само по рокля.

Вчера изпълнителката на "Гледай ме" реши да зарадва своите последователи в социалната мрежа, публикувайки галерия от три изображения, на които позира насред площад "Сан Марко", а зад нея се вижда прочутата базилика със същото име, която е най-яркият пример за някогашната византийска архитектура.

Вижте снимки >>

Строежът на сградата, разположена в близост до Двореца на дожите, който въпреки далеч по-внушителната си дефиниция всъщност по нищо не може да се мери със забележителния вид на катедралната църква, е започнал през далечната 1094 г. и е бил завършен 523 г. по-късно, за да бъдем напълно точни - през 1617 г. Днес в зданието, превърнало се в седалище на архиепископа, което е известно с позлатените си мозайки и стенописите на прочути художници, се съхраняват уникални икони, а олтарът му представлява удивително златно пано, чиято декорация включва скъпоценни камъни. Именно пред него стои 23-годишната звезда от родната музикална сцена, която е популярна с провокативното си поведение.

Този път обаче от дързостта ѝ, която често обича да демонстрира и чрез дрехите, които носи, няма и следа. На изображенията блондинката е облечена в елегантна черна рокля с дълги ръкави, чиято асиметрична кройка изненадващо не е изрязана толкова силно, че да разкрива повече от плътта ѝ, както по принцип сме свикнали да бъде. Напротив, дизайнерският тоалет с цена, възлизаща на почти три пъти повече от минималната работна заплата в България, прикрива голяма част от тялото ѝ, но все пак подчертава неговите извивки. Външният ѝ вид се допълва от високи кожени ботуши на равна подметка, колие с голям, но тънък кръст и часовник с позлатена верижка.

"Здравей, Италия", гласи посланието ѝ към публикацията, събрала хиляди харесвания.

През миналата година Гери-Никол се раздели с ММА боеца Дани Илиев, а през декември разкри в свое интервю, че отново е във връзка, отказвайки обаче да сподели повече подробности по темата. След признанието ѝ редица медии започнаха да гадаят кой е мъжът, откраднал сърцето ѝ, като най-вероятното предположение за самоличността му е добре познатият във фризьорските среди Мартин Гешев, тъй като преди няколко седмици певицата качи в личния си Инстаграм профил снимка, запечатала интимния миг, в който той обсипва с целувки деколтето ѝ.

Въпреки че впоследствие излязоха множество материали, уверяващи своите читатели, че именно той е новата ѝ половинка, засега момичето все още нито е потвърдило, нито е отрекло истинността на това твърдение.

Гери-Никол и Мартин Гешев

Снимка: Официален профил в Instagram