Гласът на Димо Стоянов от P.I.F. оживява в аудиоприказка "Малкият принц" на Екзюпери. Музикалната приказка е подходяща за малки и пораснали деца.

Подробности за проекта и за музиката, която продължава да вълнува, представиха момчетата от бандата и съпругата на Димо Стоянов - Любомира Пиперова в "Денят започва с Георги Любенов".

"Проектът всъщност започва като музикална приказка. Той (Димо Стоянов) пишеше ужасно много музика за детски представления. И всъщност "Малкият принц" е детско куклено представление с режисьор Мария Банова. Актьорите са Неделчо Неделчев и Юлия Коларова и произведението е адаптирано дори за най-малките деца. И ние се събрахме с групата, с актьорите, с Мария и решихме, че би било страхотно да направим един проект, който е чисто аудио. Няма визуално съдържание към него. Но сме го направили по същия начин, по който едно време се пишеха плочи - с всички елементи към тях", разказа Любомира Пиперова.

Дикторският текст в записа е изцяло с гласа на на Димо Стоянов. Покойният фронтмен на P.I.F., който изгуби битката срещу коронавируса през декември 2020 г., изпълнява и всички песни в аудиоприказката. Димо си отиде едва на 45-годишна възраст.