Безспорно пътешествията са една от големите страсти на Глория, която се възползва от всеки предоставен ѝ шанс, за да създаде нови спомени и да се зареди с приятни емоции на различни места. Певицата често обича да напуска пределите на страната ни, затова по-голямата част от изминалото лято тя прекара в Гърция. Но южната ни съседка не е единствената дестинация, която посещава. Сред любимите ѝ места е красивата столица на Австрия, пленяваща посетителите със своята величествена архитектура.

Вижте снимки >>

Още преди да е изтекла една седмица от премиерата на последната ѝ песен и видео клип към нея - "Любима", звездата на "Пайнер" реши да замине за Виена. Всъщност, именно оттам преди 5 месеца тя публикува първите снимки, на които позираха с пловдивския бизнесмен Йордан Джермански, загатвайки за връзката помежду им. Сега изпълнителката отново е в града и споделя с почитателите си кадри, които публикува в официалната си Инстаграм страница.

На едно от изображенията тя е застанала до внушителната скулптурна композиция "Колоната на чумата", която се издига на ул. "Грабен". Позлатеният мраморен паметник е издигнат през 1693 г. в знак на благодарност за избавянето от чумната епидемия през 1679 г., отнела живота на над 75 хил. души по онова време. Монументът е символ на вярата, победила болестта. Над него са работили редица представители на австрийския барок, а завършването му отнело едно десетилетие.

Предвид факта, че градусите във Виена са по-ниски, отколкото при нас, брюнетката е облякла палто, което е комбинирала с бяла блуза и черен панталон с червени странични кантове. За да завърши визията си, тя е избрала боти на ток, висящи обеци и слънчеви очила с бъбрековидна фирма.

Оказва се обаче, че освен да посещава забележителностите на града, Глория има и друго занимание, което едва ли много хора биха отгатнали. Преди час тя в социалната мрежа кадър, показващ как е запълнила свободното си време.

"82 кг LEGO и "само" 125 часа за сглобяване", гласи посланието към фотографията, на която е заснет конструктор, сглобен като фигура на мъж-турист, носещ 3 фотоапарати и две чанти.

Почивката на певицата обаче е към своя край, защото още утре тя има участие и трябва да се качи на сцената на столичен клуб, в който ще зарадва почитателите си със своите изпълнения.