Жаркият сезон липсва на много хора, но частици от него все още могат да се намерят на различни места, разположени в близост до България. И макар градусите у нас също да са по-високи от обичайните за октомври, по традиция живакът в термометрите на южната ни съседка винаги е няколко пункта над нашия. Това, вероятно, е и една от причините Глория да прекарва по-голямата част от свободното си време именно там.

Когато звездата на "Пайнер" реши да се отдаде на почивка, то тя стяга куфарите и без колебание се отправя към Гърция, където всъщност притежава имот. Дори в последния ден на септември певицата отпразнува 23-ия рожден ден на дъщеря си - Симона Загорова в Кавала, където вдигна голямо тържество с близките и приятелите на наследницата си.

Вижте кадъра >>

Днес изпълнителката на "Крепост" отново се намира в пределите на граничещата с България държава, където е със своя любим - пловдивския бизнесмет Йордан Джермански.

Вчера тя зарадва последователите си в Инстаграм, споделяйки колаж от четири селфита, на които позира заедно с половинката си. На кадрите двамата демонстрират своята привързаност и близост един към друг.

"Моето момче", гласи посланието към снимките, придружено от емотикон във формата на влюбено човече.

Дъщеря ѝ Симона беше една от първите, които коментира фотосите, поставяйки три сърца, на които именитата ѝ майка отговори само с усмивка.

"Прекрасни сте, винаги бъдете така влюбени и много щастливи", са думите на една от многото почитателки, отправила своите пожелания под формата на коментар.