Всички знаят, че независимо как изглежда отстрани, славата не е само цветя и рози, тъй като тя винаги идва с определена цена. Щом човек направи избора да застане под светлините на прожекторите, по неписани закони той автоматично се отказва от правото си на спокоен личен живот, който, иска или не, започва все по-често да се появява по страниците на различните издания. Освен това, с цел да запази своите позиции и положение в обществото, той винаги трябва да отговаря на определени стандарти, които с времето сякаш се завишават.

Част от тях, разбира се, касаят външния му вид, който задължително трябва да се доближава до перфектността... поне доколкото е възможно. Все пак красотата е на почит в шоубизнеса и това съвсем не е клише или мит. Всяко популярно име е наясно с горепосоченото правило, ето защо всички, окичили се с короната на популярността, полагат множество усилия да изглеждат добре.

Вижте снимки >>

Естествено, с напредването на годините трудността на това начинание единствено нараства. Но все пак мисията далеч не е невъзможна и има хора, които успешно го доказват. Според почитателите ѝ, 47-годишната Глория е точно от тях. Преди няколко дни тя сподели снимка в своя Инстаграм акаунт, с която "сложи 20-годишните в малкия си джоб", както се изрази един от феновете ѝ.

На изображението, заснето в курорта Свети Влас, изпълнителката на "Крепост" позира пред фотографския на тераса с гледка към необятната морска шир. Тя е седнала на люлеещо се легло, облечена в бял бански от две части, разкриващ нейното тяло, както и ефирна плажна пола на леопардов десен. Лятната ѝ визия се допълва от плетено бомбе и слънчеви очила.

"Животът обича да бъде обичан", гласи посланието на публикацията ѝ, събрала хиляди харесвания.

Фигурата на Глория направи впечатление на последователите ѝ в социалната мрежа, които ѝ отправиха редица комплименти под формата на коментари, редящи се под нейния пост.

"Годините са само число! Другото е воля", отговори на един от тях звездата на "Пайнер", което в нейния случай е точно така, понеже тя спазва строг хранителен режим и отделя немалко часове за тренировки във фитнес залата, поддържайки тялото си.

От известно време примата на поп фолка, както я наричат, се радва на слънчевите лъчи на нашето Черноморие, където разполага със собствено жилище. По принцип тя предпочита да отмаря в съседна Гърция, на чиято територия също притежава жилище, но предвид километричните опашки на границата и затегнатите мерки за влизане в страната, очевидно е решила да прекара жаркия сезон в пределите на родината... поне засега.

В момента Глория се наслаждава на времето със свои приятели, сред които е и Тони Дачева. Компанията се забавлява край морския бряг, а едно от любимите им занимания е плаването с яхта в открити води.