В задушаващото ежедневие, което с всеки изминал ден сякаш затяга все повече своята болезнена хватка, хуморът често може да бъде онази необходима за оцеляване глътка въздух, караща хората поне за кратко да дишат, ако не нормално, то поне по-леко. Разбира се, ситуацията става още по-лесна, ако човек има до себе си някого, чиито духовитост и остроумие са абсолютно равностойни, превръщайки го в негов верен съмишленик във въпросното начинание. Какъвто всъщност изглежда е случаят с двукратния победител в предаването "Big Brother" - Джино Бианкалана, и неговата годеница Кристиана Канева, които съвсем наскоро приповдигнаха настроението в социалните мрежи, благодарение на публикация, разведрила техните потребители.

Вижте кадъра >>

Преди няколко дни риалити героят сподели в своя личен Instagram профил забавна снимка, с помощта на която успя да развесели своите почитатели. На нея той е заснел табло с обяви, като една от тях всъщност е изготвена и закачена там от неговата половинка. От написаното на въпросния афиш става ясно, че лекарката е решила да подари кучето, което наскоро са си взели, заедно с неговите дрехи, панделки, храна, пелени и всичко необходимо за новите му стопани, както е написала в съобщението. Освен това към изброеното дотук, тя е готова да даде безплатно и бонус под формата на малко ползван, но все пак в прилично състояние млад мъж, притежаващ автомобил Mercedes SL. От снимката, която е приложила към предложението, се разбира, че има предвид своя популярен партньор, от когото уж иска толкова спешно да се освободи, поне според посланието, стоящо на публично място, че предлага още пари за бензин и нуждите на двамата, като е оставила телефон за връзка, на който всеки, проявяващ някакъв интерес, може да позвъни за повече информация, или направо да потвърди, че смята да се възползва от офертата.

В посланието, придружаващо поста му, самият Бианкалана намекна, че причина за нейната шега е факта, че очевидно обръща повече внимание на четириногото, което са си взели, отколкото трябва. Той уточнява още, че най-жалкото обстоятелство в цялата история е, че никой не се е обадил, за да ги вземе, при това даром. Изображението и думите му обаче предизвикаха искрен смях у голяма част от неговите почти 73 хиляди последователи в платформата.

Снимка: Официален профил в Instagram

"Харесвам хора с чувство за хумор, разсмяхте ме искрено! Бъдете здрави и все така влюбени един в друг, любима двойка сте ми", изтъкна негова почитателка.

"Всичко съм чувал, ама това направо ме разби, не мога се спра да се смея", обяснява друг негов привърженик.

"Добра идея", заключва трети.

И докато едни още началото разбраха, че публикацията е майтап, други я приеха съвсем на сериозно, уточнявайки в коментарите под нея, че са му писали лично съобщение. Между другото, самият пост е публикуван от София, което означава, че Джино и любимата му, които от миналата година живеят в Чикаго, са се прибрали у нас, макар да не е ясно колко време ще прекарат тук. Възможно е Кристиана, чийто термин би трябвало да е съвсем скоро, да иска да роди рожбата им в пределите на родината ни и това всъщност да е причината за тяхната визита.

Припомняме, че през август м.г., след дълго отсъствие във виртуалното пространство, Банкалана публикува видео, разкриващо радостната вест, че с Канева очакват първото си дете. В кадрите двамата стоят пред къщата си, разположена някъде в спокойните предградия на Ветровития град, разположен в САЩ, насочили поглед към луксозен лек автомобил, чакайки го да тръгне в тяхна посока, надолу по улицата. Когато няколко секунди по-късно превозното средство го прави, изпод него се появяват облаци розов дим, оповестяващи по атрактивен начин пола на бебето.

Подвластни на силните си емоции, влюбените се обръщат един към друг, за да се прегърнат силно, а след няколко мига към тях се присъединяват развълнувани приятели. Само че изненадата далеч не приключва тук, защото докато половинката му все още се опитва да дойде на себе си от вълнение, Джино пада на едно коляно пред нея, задавайки ѝ най-важния въпрос, който един мъж може да отправи на една жена, докато държи велурена кутийка с пръстен в ръка.

След като тя кляка до него, за да го дари със страстна целувка, отговорът ѝ става ясен, но въпреки това той бе написал към поста си: "Момиче е и тя каза "ДА".

"За какво му е на един мъж да прави каквото и да било в живота си, ако няма една жена до него, която да му каже: "Браво, страшен си!", написа тогава още Бианкалана.

Джино и Кристиана, която е лекар, се запознаха преди няколко години в болницата, където той ходеше на прегледи заради проблеми с крака си, възникнали след тежката му катастрофа с мотор. Искрите между тях прехвърчаха мигновено, а не след дълго те започнаха своя романс, който очевидно скоро ще ги отведе до брачния олтар. Преди три години те си татуираха халки на безимените пръсти, като обещание, че някой ден се врекат официално един на друг, а не след дълго техни снимки подведоха широката аудитория, карайки я да си мислят, че са го сторили. Впоследствие обаче се оказа, че под венчилото са минали не те, а техни близки.

Снимка: Официален профил в Instagram