Майли Сайръс извървя дълъг път от времето, когато беше невинният тийн идол - Хана Монтана, от едноименния сериал на "Дисни"... Днес певицата и актриса е сочена за една от най-големите провокаторки на Холивуд, а тя не се притеснява да поддържа този имидж с пълна сила.

През годините дъщерята на кътри звездата Били Рей Сайръс изгради изключително дързък медиен образ, без да се притеснява за репутацията си. Но, крепейки реномето си на лошо момиче, тя безспорно взе и някои наистина лоши решения.

Точно когато почитателите ѝ си мислеха, че тя ще остави завинаги скандалността зад гърба си, в полза на щастливия семеен живот със съпруга си Лиъм Хемсуърт, изпълнителката на "Mother's Daughter" изненада всички и се хвърли в обятията на Кейтлин Картър. След като разби сърцето на актьора, обаче, тя стори същото и с това на момичето. А нейното непостоянство в личните взаимоотношения я насочи към австралийския певец Коди Симпсън.

От началото на този месец, откакто започна любовният им роман, двамата са абсолютно неразделни. Двойката е активна в социалните мрежи и те постоянно радват почитателите си с нови снимки, разкриващи интимни мигове от ежедневието им. Сега, обаче, те пуснаха най-дръзкия си кадър досега.

Вижте го >>

С него те показват новите татуировки, които са си направили. Коди е поставил над лявата си гърда череп с кръстосани кости и сърп, а Майли е избрала кървящо сърце, пронизано от меч, което сега стои в задната част на ръката ѝ. Но дотук няма нищо неприлично...

И нямаше да има, ако блондинката не беше плъзнала дланта си под колана на половинката си, бъркайки в панталоните му. Но нито един от тях не е срамежлив, затова фотографията се оказа в официалната Инстаграм страница на Симпсън, докато любимата му публикува нейни вариации.

"Нуждая се от кислород, не мога да дишам", с тези думи Сайръс коментира фотоса, до този момент събрал над 232 хил. харесвания.

С темпото, с което двамата споделят все по-лични моменти, няма да е учудващо, ако скоро качат още по-смущаващи снимки.