Част от думите, с които може да се опише лятото са "горещо" и "желано". Поради тази причина, ако то бе човек, със сигурност щеше да бъде жена, а тя най-вероятно би изглеждала като съблазнителната половинка на Иво Аръков, която е способна да покачи градусите в социалните мрежи дотам, че да ги нажежи до червено, предизвиквайки истински пожар в сърцата на мъжката част от нейните потребители. Да, Габриела Николаева има всички дадености, с които спокойно може да бъде обявена за въплъщение на жаркия сезон, а всяка следваща нейна снимка, озовала се в личния ѝ Инстаграм профил, сама по себе си е абсолютно доказателство за това твърдение.

Вижте снимки >>

Огненият сексапил на брюнетката не оставя никого безразличен - факт, за който свидетелства и интересът от страна на господата към нея, нарастващ правопропорционално с бързо покачващия се по това време на годината живак в термометрите. Още откакто се появи за първи път, заемайки мястото си до актьора, изкусителната ѝ визия привлече всеобщото внимание подобно на магнит, чиято сила продължава да го държи в плен и към днешна дата, когато двамата с любимия ѝ са на почивка в съседна Гърция, откъдето споделят слънчеви кадри.

В средата на миналия месец артистът, който доскоро всяка седмица се появяваше по плажни шорти на малкия екран, влизайки в образа на спасителя Младен в сериала "Съни бийч", най-после получи възможността да ги сложи извън снимачната площадка на хитовата поредица. Преди няколко седмици носителят на награда "БГ модна икона" в категория "Изкуство", определян като един от секссимволите в родното кино, замина за Халкидики, заедно със своята съблазнителна половинка, където се радват на тюркоазените води на Егейско море, по чиято повърхност се носят с електрически сърф, изкушаващ любителите на водните спортове.

Снимка: Официален профил в Instagram

За романтичното си бягство от нашата реалност те избраха курортното рибарско селище Вурвуру, разположено на втория ръкав, което макар и скътано между скалисти заливи, е доста оживено. Пленителните му гледки, способни да спрат дъха на всеки, наред с типичните гръцки таверни, пленяващи посетителите си с вкусна морска храна, както и лазурните му брегове, осигуряващи пълноценен отдих, привличат туристи от близо и далеч, желаещи да поглезят всичките си сетива.

Двамата често публикуват изображения, разкриващи подбрани мигове от техния престой, които споделят със своите почитатели, разкривайки им как прекарват времето си там. Онези, правещи най-силно впечатление обаче, безспорно са снимките, на които Габриела демонстрира прелъстителните извивки на греховното си тяло в бански костюми с изрязана кройка, които ѝ стоят по начин, способен да накара всеки представител на силния пол да съгреши, независимо колко праволинеен по природа може да бъде той.

Снимка: Официален профил в Instagram

"Хубаво е, да", гласи посланието ѝ към един от постовете, на който позира пред фотографския обектив, стоящ в ръцете на партньора ѝ, седнала на барбарон, разположен върху пясъка в близост до морските вълни. Разбира се, последователите ѝ в интернет нямаха друг вариант, освен да се съгласят с нея, само че от коментарите им личи, че според тях намират нещо по-хубаво от отдиха, на който се е отдала, а именно нея самата.

Иво също не разочарова своите обожателки, споделяйки снимки, на които е гол до кръста, показвайки мускули, които поддържа с редовни тренировки във фитнес залата. Широката му усмивка на лицето му успя да разтопи сърцата на женската аудитория, отправила му куп комплименти.

Снимка: Официален профил в Instagram