Огнено момиче - това са думи, които със сигурност могат да опишат Емили Ратайковски. Изкусителният модел, който неведнъж се е изявявал и пред камера на големия екран, е познат с горещия си сексапил, който не оставя нито един мъж безразличен.

Вижте кадъра >>

Американката с полски произход е съвсем наясно, че визията ѝ е нейното най-голямо оръжие, затова често обезоръжава господата, карайки сърцата им да бият учестено, с провокативни снимки, които пуска в социалните мрежи.

Тя не се притеснява да се съблича пред обектива и да споделя предизвикателни изображения със своите почти 25 млн. последователи в Инстаграм. Омъжена или не, брюнетката продължава да поддържа имиджа си на фатална прелъстителка, радвайки своите фенове със смели фотографии.

От няколко дни тя е на почивка на Малдивите заедно със своя съпруг - милионера и филмов продуцент Себастиан Беър-МакКлард, за когото се омъжи тайно миналата година. Двамата споделят различни мигове от престоя си на островната държава.

На повечето кадри, за да не разочарова своите почитатели, Емили носи силно изрязани бански костюми, разкриващи извивките на тялото ѝ. Последният, публикуван едва преди няколко часа, на който тя позира с гръб към обектива, вече е събрал почти 2 млн. харесвания и приблизително 9 хил. коментара. Всички са единодушни, че макар мрачното време, запечатано на снимката, Ратайковски е озарила плажната ивица с хубостта си.

"Здравейте! Това е моето д*пе", шегува се красавицата в публикацията си.

Колежката ѝ - топмоделът Хайди Клум, която в момента също почива на някой бряг, се включи към коментарите и постави два емотикона, единият във формата на влюбено човече, а другият - на пламък.

И звездата от "Училищен мюзикъл" и "Втори шанс" с участието на Дженифър Лопес - Ванеса Хъджънс, реши да се присъедини.

"Ха-ха. При това какво красиво д*пе е", закачливо написа тя.

Едно е сигурно - независимо от климатичните условия, съпрузите си прекарват страхотно и се радват на всеки миг, прекаран заедно.