Емили Ратайковски дължи вълнуващите си извивки най-вече на природата. Поне така се надяваме. Все пак известният модел няма нито един излишен килограм по тялото си, което е изваяно като римска статуя. Сега Емили издаде режимът, който спазва редовно.

Вижте снимки на Емили >>

27-годишната красавица има 20 милиона последователи в Инстаграм, множество фотосесии за списания и появи във филми ("Не казвай сбогом", "Cruise") и ТВ предавания. Тя работи като модел от 14-годишна, а след като завършва училище, това е основната ѝ професия.

Тези факти само говорят за това, че Емили изглежда перфектно. Но как го прави и коя е най-голямата ѝ тайна? Най-голямата ѝ тайна е, че няма такава. Тя разчита на...

1. Лека закуска

Емили не е от хората, които закусват обилно. Тя не пропуска чашата си шварц кафе. Закуската на модела се състои от кисело мляко с мюсли, понякога препечена филийка. Когато ѝ се наложи да хапне на крак, си взима кроасан.

2. Месо, месо и пак месо

Вегетарианската диета не е за Емили. Тя обожава месото и начина, по който протеините влияят на тялото ѝ. Тя си позволява и пържени картофки с пържолата.

3. Нещо дребничко за обяд

Денят на Емили е претъпкан с ангажименти и тя смята, че няма време за ядене. Ако коремът ѝ е пълен, няма да изглежда толкова добре и на фотосесиите. Затова максимумът за нея по това време е една салата или малък сандвич. Вечерята е здравословна, като от време на време си позволява и десерт. Преди лягане пие чаша вода.

4. Йога

Емили тренира йога почти всеки ден. Редовният спорт е задължителна част от нейния режим.

5. Разходка вместо кардио

Ратайковски не обича фитнес залите. Тя предпочита разходките и походите с приятели. Тичането също не ѝ е страст.