Интересно е как в даден момент намеренията на човек могат да го подтикнат да стори нещо, за което по-късно, когато самонадеяната му увереност все пак отмине, и мнението му се промени, той да съжали за постъпката си, определяйки я като грешка. Жалко обаче е, че в днешното ежедневие, чийто темп само се ускорява, първосигналните и лекомислени реакции като че ли станаха все по-често срещано явление, каращо повечето хора да действат на принципа "Риск печели, риск губи".

Лошото на този подход обаче е, че в приблизително 8 от 10 случая той носи със себе си единствено разкаяние. Все пак, колкото и клиширано да звучи, ненапразно съществува поговорката "Два пъти мери, веднъж режи"... Макар по всичко да личи, че вече почти никой да не се сеща за нея.

Вижте кадъра >>

Така например преди ден Андреа побърза да качи предизвикателен кадър в социалната мрежа, който обаче само след няколко часа реши да премахне, тъй като се изправи пред сериозна вълна на неодобрение от страна на своите последователи в платформата. Думите им сякаш за първи път накараха изпълнителката на "Само мой" да се засрами от поведението си и да свали публикацията.

На въпросното изображение тя позира насред египетската част на пустинята Сахара пред обектива на своя близък приятел - фотографа Тибор Голоб, който често я придружава по време на пътуванията ѝ по земното кълбо. Вярна на своята провокативна същност, 34-годишната поп фолк певица е захвърлила всички дрехи настрана, разкривайки чисто голото си тяло. Вместо възторг обаче, постът ѝ провокира критичността на потребителите в Инстаграм, голяма част от които написаха в коментарите под него, че дързостта ѝ не признава граници.

Дали защото е сметнала, че този път е прекалила, или по съвсем друга причина, блондинката все пак изтри снимката. Само че го стори прекалено късно, защото тя вече бе попаднала в медийното полезрение и бе споделена на редица места във виртуалното пространство, откъдето е сравнително трудно да бъде заличена завинаги.

Интересно бе и посланието към фотографията на Андреа, разбунила духовете в интернет, което гласеше: "Когато видиш това - пиши ми". Според мнозина то бе отправено към бившата ѝ половинка Кубрат Пулев, тъй като в същия ден, когато тя го написа, тръгна слухът, че боксьорът се вижда с гимнастичката Йоана Николова. Поредната любопитна подробност е, че тогава материалите, предаващи мълвата за романтичните им отношения, бяха придружени от гола снимка на спортистката - каквато всъщност пусна и звездата от музикалната сцена. Съвпадение? Може би да, може би не...

Иначе някогашната изгора на Кобрата се намира в Египет от 10 дни насам, където е отседнала в 5-звезден хотелски комплекс в Кайро, намиращ се съвсем близо до един от най-древните и запазени архитектурни паметници от Седемте чудеса на света, и по-точно - Хеопсовата пирамида. Тя се вижда на фона на друг кадър, разкриващ Андреа в легло, разположено на терасата към стаята ѝ.

"Сега съм наистина сама, далеч от живота, който познавам", пише тя към него.