Григор Димитров е сред най-обсъжданите имена в световния тенис. Неговата поява на корта винаги предизвиква бурни емоции дали заради играта му, или заради стила му, няма значение.

Преди броени часове Гришо записа победа Григор Димитров записа срещу аржентинеца Хуан Игнасио Лондеро на старта на тазгодишния Australian Open, но сякаш екипът му повече раздвижи публиката и последователите му в социалните мрежи.

Вижте кадри >>

Зрителите останаха меко казано изненадани от новия спортен екип на световния номер 20 в тениса и в Twitter заваляха закачки по повод този анцуг.

Той е тъмносин на петна и според някои доста прилича на пижама. Шегаджиите в социалната мрежа дори си позволиха да го сравнят с жаба и куп други недоразумения.

Самият Гришо явно по никакъв начин се се смущава от екипа си, тъй като гордо сподели снимка с него в своя Инстаграм профил, където коментарите за облеклото му са далеч по-ласкави.

Миналата седмица обект на обсъждане станаха пък жълтите шорти на Григор Димитров, които бяха подложени на критика в ефир от страна на бившата половинка на тенисиста - Мария Шарапова.

Явно на някои фенове и по-скоро фенки новият екип на Гришо не се е сторил чак толкова смешен, щом една от тях дори му предложи брак с плакат, на който пишеше "Ожени се за мен, Григор!"