Тенисист №1 на България и топ 20 на световния тенис - Григор Димитров, ще е специален гост в "Шоуто на Николаос Цитиридис" тази вечер (26.03) точно в 22:00 часа по bTV. Той ще се включи онлайн от САЩ, за да разкаже как и къде го заварва извънредното положение, наложено във връзка с COVID-19 пандемията.

В момент, в който целият спортен свят преживява временна, но драстична трансформация, кризата не подминава и световния тенис - замразени са най-престижните световни тенис турнири. Първата ракета на България Григор Димитров ще сподели своята гледна точка за тежката ситуацията и как се му отразява тя. Ще ракаже от първо лице как тренира в домашни условия и как оползотворява времето, докато самият той също е в изолация.

Напомняме, че във връзка с мерките срещу разпространението на COVID-19 в страната и с цел предпазване на екипите на bTV по време на епидемията, "Шоуто на Николаос Цитиридис" се излъчва по нов модел - без бенд, публика и гости на живо. Можете да гледате водещия в извънредно положение - без костюм и с виртуални гости, от понеделник до четвъртък.

Снимка: LAP.BG