Григор Димитров отново започна да достига висоти в своята спортна кариера, а доброто му представяне в Париж го върна обратно в топ 20 на световната ранглиста. Постижение, което определено заслужава да бъде отпразнувано. И точно това прави тенисистът, който в момента изкачва върхове не само в професионално отношение.

Вижте снимки от почивката му >>

След като отпътува от френската столица, първата ни ракета реши да се отдаде на заслужен отдих. А какво по-хубаво от това човек да прекара свободното си време с любимите хора? Ето защо хасковлията взе със себе си своите родители и ги заведе на необичайна дестинация.

Докато повечето хора биха предпочели да отмарят под топлите слънчеви лъчи на някои морски бряг, Григор има съвсем различна представа за ваканция. Вместо да се гмурне в тропическа екзотика, той избра нейната пълната противоположност - снежните пейзажи на Исландия. Там, заедно с баща си Димитър и майка си Мария, покоряват глетчери и се возят с хеликоптер. Тенисистът споделя активно в социалната мрежа кадри, разкриващи удивителните гледки, с които радва своите почитатели.

Силно впечатление прави хотелът, в който е отседнало семейството. Луксозната сграда е издигната върху загаснал вулкан, а за да направят изживяването си незабравимо, посетителите имат директен достъп до топлата вода отвън по всяко време, стига да решат.

Всъщност, преди да се отправи на север, Димитров съвсем леко подсказа за избраната от него локация, споделяйки, че няма търпение да се качи на снегомобил. Е, днес този му копнеж е изпълнен, а към него могат да се добавят още редица приятни преживявания.