Коментари - Григор на луксозна, но мразовита почивка с родителите си (снимки) | Лайф.dir.bg
назад

Григор на луксозна, но мразовита почивка с родителите си (снимки)

Спортистът е отседнал в хотел, построен върху загаснал вулкан

Обратно в новината
| Редактор : Стелиян Стоименов

Коментари - Григор на луксозна, но мразовита почивка с родителите си (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И твоите родители също! Продължавай да ни радвваш и да ни караш да се гордеем с тебе! Много Здраве и Успех

Еееех, Ганьо! Все някой ти е трън в очите и виновен за мизерния ти живот! Гришо е готин, позитивен, талантлив, дали е 20-ти или 320-ти е фукция на късмета/положения от него труд, и физически, и психически. А и за него е важно е какво има в бановата сметка, а не какво ти мислиш за него! Гледай да не замърсяваш eфира с твоите нищожни и негативни мисли!

като тма секъпат у горещите гейзери зимата?!?

Че да не разбуни вулкана. Тогава лошо, ще загуби от някой квалификант.

Готино местенце!

Гришо, я стани един фотомодел, зарежи тоя тенис да са не мъчиш!

Super süss

Най ма кефи гол по шапка, ох ощи ни мога да са успокоя

Стелянчо, това неговото заслужен отдих ли е?

почна се .

Любимец е на гейовете.

Много комплексари се събрали да плюят тук ! И що сте врагове на удоволствието на Григор? Ми нормално завел родителите си да видят неща ,а и те да се видят ,и прекарат време заедно ! Какъв е проблема на драскащите завистници ?

им е, че искат, а не могат. Нищо не, хора, вие пък сигурно сте добри в друго

На Григор - браво, че е завел родителите си! А на комплексарите завистливи - опитайте се да се харесате такива, каквито сте. Не може всички да са богати и успешни, че пък и красиви. За всички има място под слънцето.

Не всички тук си падаме по мъже като теб.

Семейство от провинциални, комплексирани дебили. Някакъв си некадърен, бездарен, безхарактерен Путьо, който се мъчи да заиграе тенис ... и докато почне да играе, станал на 30 години. И вече е стар за спорта ... откажи се Дришо и почни да лапаш пишки, там най ще те бива !!!

защото не познава такива талантливи хора със силен характер като Вас, които са успели много повече и не са на някакво си 20-то място в света, а са на 1-во място по изящна словестност. Вие сте истинско съкровище. Защо се криете, а не ни зарадвате, че има такъв успял българин като вас!

Последното "вас" би трябвало да е също с главно "В".

Навсякъде трябва да е с малко "в", защото главната буква е знак на уважение, което това свернословие не заслужава!

Май ти си специалиста в този древен занаят !

Сестра ти и майка ти са по-добри от мен, а пък за дъщеря ти ... просто думи нямам.

видор, с написаното доказваш, че си абсолютен глупак... Ако някой сърбин напише нещо такова за Джокович, останалите сърби ще го линчуват... Успелите хора трябва да се уважават, приятелю...

Семейство от дебили. по тв даваха как дъртият лакомо муа а дъртата си бъркаше в носа и си ядеше сополите...коментатора каза/французин /.да не ги съдим тези полуумни хорица но посъветва каун ада ги държи далеч от корта.

в "Под прикритие". Малко като Бъстър Кийтън - "Каменното лице". С тая разлика, че тоя беше "Каменното дърво". П.П.: А, не... Тоя е тенениста май? Много си приличат двамата.

Колкото и да е странно,приема се че всички искат да отидат на екзотичен плаж с палми и да релаксират.Аз като Гришо за почивка харесвам повече зимните картини.Чакам с нетърпение другия месец,за да отида в Доломитите,където има четири старта за Световната Купа - във Вал Гардена и Алта Бадия.През деня ще караме ски и ще гледаме световния елит на спускачите по белите писти.Вечерта - на коледен базар във вал Гардена или Инсбрук.Италия или Австрия ? Какво значение има ? Където ни скимне ще ходим.Това наричам аз почивка.

а където е модерно да се снимат, за да дразнят "приятелите" си. Както един път умно каза Уил Смит(защото втора умна негова мисъл не се е разпространила): "Купуваш си неща, от които нямаш нужда и не харесваш, за да впечатлиш хора, които не харесваш и не ти пука. Коментарът беше по повод въпрос къде е профукал първият си милион спечелени долара. Оказа се, че ги е пръснал за ланци, гривни, обеци, диаманти и коли... Дори къща не си беше купил.

Приятна почивка! Бъдете живи,здрави и се радвайте на живота си! Това,което сте постигнали заедно е много! Пожелавам и много бъдещи радости и успехи!

с този гащеризон мяза на водопроводчика Каналин Цолов....шегувам се...това е едно постигнало много момче което радва семейството си и българите..да е жив и здрав

На мен като ми пуснат парното в София и не ми трябва да ходя никъде. Чакам с нетърпение да ми пуснат парното при 20С днес по обед.

Тия мега кадърните, които го плюят, че за нищо не става....вие къде бяхте послоедно на почивка?

"Кадърните" в плюенето.

Вегас.Ти?

На сън ли ?