Макар наскоро американският съд да призна Харви Уайнстийн за виновен по обвиненията за сексуално насилие, тайните за неговите престъпления продължават да излизат наяве една след друга и до днес. Преди ден в. "New Yok Times", разкри, че през 2017 г. филмовият продуцент е написал имейл, в който излива гнева си към Дженифър Анистън по особено остър начин.

Вижте снимки >>

Според нови документи, разкриващи личната му кореспонденция, които съдът е предоставил на изданието, преди 3 г. с Уайнстийн се свързва журналист от "National Enquirer", който търси от него коментар по повод твърдението, че е опипал звездата от сериала "Приятели".

"Джен Анистън трябва да бъде убита", гласи отговорът на Харви, изпратен от личната му поща.

Представител от екипа на актрисата обаче отрече той някога да ѝ е посягал.

"Току-що говорих с Дженифър и потвърдих, че това не е вярно. Уайнстийн никога не е я е докосвал", казва той.

Снимка: Скрийншот Daily Mail

Миналата година пред списание "Variety" Анистън разкри, че всъщност е била подложена на по-различен натиск от продуцента. В миналото той ѝ е наредил да облече рокля на марката "Marchesa" - собственост на Джорджина Чапман, която по онова време бе съпруга на Уайнстийн.

"Беше по времето, когато лейбълът все още бе в самото си начало. Той дойде при мен в Лондон, където снимах филм. Беше взел със себе си снимки на дрехите от модната линия и ми каза, че иска да сложа една от тях за премиерата на продукцията. Прегледах изображенията, които нямаха нищо общо с визията на марката днес, след което му отговорих, че просто не са за мен", сподели тогава актрисата.

След нейния отказ, режисьорът ѝ заявил, че задължително трябва да носи един от тоалетите, но тя категорично отхвърлила идеята. На въпрос дали Харви все пак се е примирил, че тя няма да се възползва от услугите на "Marchesa", Анистън отговори:

"Какво можеше да направи? Насилствено да ме облече?"