В рамките на една вечер внушителната сграда "Cipriani", издигаща се на легендарния Уолстрийт в Ню Йорк, се превърна в дом за благотворителната гала "Angel Ball", набираща средства за лечението на ракови заболявания. Събитието, провело се в една от множеството зали на зданието, известно със своята впечатляваща архитектура в древногръцки стил, привлече редица влиятелни личности. Нямаше как, обаче, сред гостите да не се открои супермоделът Хайди Клум, която пристигна под ръка със своя съпруг Том Каулиц.

Вижте снимки >>

Без съмнение блондинката привлича вниманието където и да присъства, затова за посетителите не бе никак трудно да откъснат поглед от безбройните колони в йонийски и коринтски стил и да приковат очи в нея. Всяка поява на манекенката сама по себе си е цяло събитие, като и този път не бе по-различен.

Хайди безспорно е една от звездите, демонстриращи безупречен вкус по отношение на модата... И как би могло да бъде иначе? За бала тя бе избрала изящен футуристичен тоалет, сякаш излязъл от приказка за бъдещето.

Полупрозрачната рокля с шифон в горната част, създаващ илюзията за кройка с паднали рамене и феерични дълги ръкави, вливащи се в полата, е дело на модната къща Iris van Herpen Haute Couture. Платът, от който бе изработена дрехата, улавяше светлината и проблясваше при всяко движение на Клум, допълвайки мистиката на преливащите се златисто-лилави цветове в десена. За да завърши визията си, тя бе избрала нежни сребристи сандали на висок ток и сива чанта-клъч, а единствените ѝ аксесоари бяха тънка гривна, два пръстена и ослепителната ѝ усмивка, провокирана от присъствието на нейния любим.

"За първи път имам истински партньор, някого, с когото споделям всичко. Невероятно е! И как може да не бъде? Виждали ли сте съпруга ми? Той е страхотен", тя изрази щастието си на галата пред сп. "People".

И докато половинката му бе заложила на нестандартния външен вид, Каулиц се придържаше към класиката. По червения килим той премина облечен в кралско син костюм, който беше съчетал с черна разкопчана риза и обувки в същия цвят.