Хайди Клум определено знае как да привлича погледите към себе си и да бъде център на вниманието - това са едни от основните причини, поради които днес блондинката е един от най-успешните модели в света. Нейната красота и сексапил са отдавна признати още през 90-те години на миналия век, когато прекосява океана за първи път, твърдо решена да преследва модна кариера.

Вижте снимките >>

През 1993 г. тя се озовава в Маями, но само няколко месеца по-късно решава да се премести в Ню Йорк и се установява в Манхатън. В Голямата ябълка хубостта ѝ не остава незабелязана и графикът ѝ бързо се запълва с модни ангажименти, които само след 4 години ѝ осигуряват място сред неустоимите ангели на "Victoria's Secrets".

Преди ден Клум отправи поглед към миналото и качи в официалната си Инстаграм страница няколко снимки точно от този свой период, с които зарадва почитателите си. На единия кадър тя носи съвсем къс бял потник, толкова силно изрязан, че от него се подава долната част на гърдите ѝ, докато дънките ѝ са с ниска талия. Изображението, на което 20-годишната Хайди предизвикателно облизва устни, разкрива голяма част от перфектното ѝ тяло.

"Клумклум, бъди платинена блондинка! Това ми казваше Джилс Бенсимон", гласи посланието към фотоса, предаващо думите, които ѝ е казал един от най-известните френски модни фотографи.

Той обаче не остана безразличен към снимката.

"Абсолютно, млада госпожице", отговори Бенсимон и на свой ред публикува в социалната мрежа черно-бял кадър, показващ работата му с Клум по това време.

Парис Хилтън също се присъедини към коментарите.

"Това е секси!", написа тя и добави емотикони във формата на огнени пламъци.

Съпругата на Том Каулиц обаче не спря дотук и сподели още едно изображение, датиращо от същото десетилетие. На него тя е заснета в гръб, докато сваля едната презрамка на късата си черна рокля.

"През 20-те ми години", е единственото, което е написала манекенката.

Не може да се отрече, че тя изглежда прекрасно на всяка възраст.