Всички почитатели на топмодела Хайди Клум знаят за увлечението на звездата по празника Хелоуин. Всъщност няма да сгрешим, ако кажем, че Хайди е луда по Хелоиун. Тя е кралицата на този страшен празник и всяка година изненадва публиката с нови и нови костюми, като става все по-смела в избора си.

Миналата година манекенката направо отвя публиката на парада по повод Хелоуин в Ню Йорк, като се появи в ужасяващ костюм на зомби и после разкри с няколко клипчета в Инстаграм профила си как се е подготвяла за това си превъплъщение.

Преди време Клум пък се появи в образа на старица, като бе докарала до съвършенство всяка малка подробност от него и бе на практика неразпознаваема.

Вижте снимки на Хайди Клум >>

Познавайки страстта ѝ по Хелоуин, не е изненада, че през последните няколко седмици Хайди Клум често качва клипчета и снимки, посветени на празника в социалните мрежи. Отдала се е и на задължителното покрай празника гледане на страшни филми.

Тя все пак още не е направила намек какъв точно ще бъде образът ѝ за празника тази година. Последното видео по темата, което красивата манекенка е споделила, показва много интересна визуализация, превръщаща окото на Хайди в паяк, който движи крачета по лицето ѝ. Том Каулиц - съпругът на звездата, който кротко лежи до нея, също се е сдобил с такъв паяк на окото. Каулиц, който е музикант, винаги взима участие в налудничавите въплъщения на половинката си и допълва визията ѝ за Хелоуин по перфектен начин. Какво са ни подготвили двамата за тазгодишния празник обаче скоро ще разберем.

Остават само още няколко дни.

Вижте тази публикация в Instagram.

6 more days #heidihalloween2020

Публикация, споделена от Heidi Klum (@heidiklum) на