Хенри Кавил потвърди това, което страстните киномани, обичащи героите, чакаха - британският актьор ще се завърне в ролята на Кларк Кент, известен още като Супермен, в разширената филмова вселена на DC Comics.

Вълнуващата новина идва, след като Кавил облече емблематичния червено-син костюм и наметало в епизод в средата на надписите в края на "Черният Адам" - новия филм за супергероите на DC с Дуейн Джонсън, който излезе миналата седмица.

Това беше първата поява на Кавил в ролята след миналогодишния обновен "Лигата на справедливостта" на Зак Снайдър.

В публикация в Инстаграм Кавил сподели снимка на себе си в профил като вечния герой, преди да се появи в селфи видео, в което се обръща директно към последователите си. Той започна с това, че иска да изчака, докато хората имат възможност да гледат "Черният Адам", преди да говори за завръщането си.

"Но сега, когато много от вас са гледали филма исках да го направя официално: аз се завръщам като Супермен", каза КавилТой благодари на феновете "най-вече" за тяхното търпение.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Henry Cavill (@henrycavill)

Кратката сцена на Кавил в края на "Черният Адам", един от най-вълнуващите моменти във филма, обещава бъдещо противопоставяне между легендарния криптонец и всемогъщия Адам на Джонсън.

Мнозина обаче настояват за още един самостоятелен филм за Супермен на Кавил.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Henry Cavill (@henrycavill)

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО