Христо Стоичков определено може да научи внучката си на много неща. Но сега няма да го видите как я поощрява да тича след футболната топка, а по-скоро ѝ дава напътствия в друго негово любимо хоби, а именно - риболова.

Дъщерята на най-известния български футболист - Мика Стоичнкова публикува снимка в своя Инстаграм профил, на която щастливият дядо учи Миа как да хвърля въдица.

Вижте кадъра >>

Това е една от малкото фотографии в социалната мрежа, на която Мика показва дъщеря си. Тя е вече на 4 години. Миа е дъщерята на Мика от връзката ѝ с Айкут Рамадан. Двамата се разделиха миналата година, а след това Мика изтри всички свои снимки от Instagram. Сега там отново има кадри, но те са от новия живот на дъщерята на Христо Стоичков. 

Мика и Айкут

Официална фейсбук страница

Преди няколко дни Мика публикува и други кадри от България, от които става ясно, че е отдала на разходки в планината. Явно е решила за известно време да смени обстановката, тъй като Мика живее в Маями и много по-често в нейния профил в социалната мрежа можем да видим снимки от слънчеви дестинации и красиви плажове.