Хю Грант открехна завесата пред живота си като баща, докато промотираше новия си филмм A Very English Scandal.

Вижте снимки на Хю и Пенелопе >>

Бащата на 5 деца определи живота си като "хаотичен" по време на прескоференция в Лос Анджелис, преди да разкаже, че се видял с Пенелопе Крус на детско събитие, където децата им играли заедно.

Той не обясни с кои от своите деца е бил на събитието, а говори за разговора си с Пенелопе, която е майка на 7-годишният Лео и 5-годишната Луна.

"Поговорихме си, докато децата ни се опитваха да се избият. Тя е очарователна. За мен е огромно удоволствие да правя нещо с нея."

За идеята децата му да тръгнат по неговия път в актьорската професия, той каза:

"Минавало ми е през ума, но съм ги гледал в училищни пиеси и за щастие те нямат никакъв талант, така че не мисля, че проблемът ще се разрастне."

И допълва:

"Имам пет малки деца и животът ми е пълен хаос. Винаги съм готов за сценарии или режисиране, но част от проблема ми е липсата на време.

58-годишната звезда на "Нотинг Хил", който наскоро се ожени за дългогодишната си партньорка Ана Ебърстийн на скромна церемония в Лондон, е известен с това, че държи личния си живот далеч от прожекторите.

Хю и Ана са заедно от повече от 6 години и имат 3 деца - Джон Мънго, който е роден през септември 2012 г., още едно дете, родено през 2015 г. Бившата на Хю Грант - Елизабет Хърли, през март разкри, че двойката се е сдобила с още едно дете, но датата и полът му са неизвестни за широката общественост.

Хю има и две деца от бившата си Тинлан Хонг. Той имаше и 13-годишна връзка с Елизабет Хърли, но двамата се разделиха през 2012 г. и останаха приятели.