И Кортни Кокс, също като колегата си Мат Лебланк, отдаде почит на Матю Пери в социалните си мрежи. Там сподели част от епизод на "Приятели", който определи като "любим спомен", информира CNN.

Клипът е от сезон 4 на сериала, когато героинята й Моника Гелър и героят на Матю - Чандлър Бинг, за първи път са интимни в Лондон. "Давам малко предистория, Чандлър и Моника трябваше да имат кратък флирт в Лондон. Но заради реакцията на публиката това се превърна в началото на тяхната любовна история", написа Корт. "В тази сцена, преди да започнем да снимаме, той ми прошепна една смешка, често правеше такива неща. Беше забавен и мил", довърши.

Вижте снимки на Кортни Кокс и Матю Пери, (Моника Гелър и Чандлър Бинг като двойка) >>

Любовта на героите в "Приятели" се превръща в една от основните любовни истории в сериала. След смъртта на колегата й и близък приятел, Кокс заедно с останалите от актьорския състав - Дженифър Анистън, Мат Лебланк, Дейвид Шуимър и Лиза Кудроу, публикуваха съвместно изявление, което гласеше: "Всички ние сме напълно опустошени от загубата на Матю. Ние бяхме нещо повече от колеги. Ние сме семейство." 

View this post on Instagram

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО