Денят на благодарността винаги е заемал ключово място в сериала "Приятели" и ето че тази година Дженифър Анистън, която е позната като Рейчъл от известния ситком, доказа, че и тя може да готви.

Вижте кадъра >>

Актрисата сподели с последователите си в Инстаграм снимка, на която тя самата приготвя енчиладас. Текстът към нея отново е посветен на "Приятели" и гласи:

"Добре, Джими Кимъл, ето ги и твоите "f*%king Friendsgiving enchiladas".

Самият Джими Кимъл е отговорил на нейния пост:

"Много благодаря! Това е огромна победа за мен и за всеки американец, който смята, че пуйката е за четвъртъците."

Закачката между тях относно пуйката, екчиладас и Friendsgiving идва от участието на Дженифър Анистън в шоуто на Джими Кимъл преди време, когато той я предизвика да приготви ястие, различно от пуйка за празника.

Интересното е, че Джен е снимала и плота, както и точилката, с която е приготвяла енчиладас. Не знаем дали с това иска да каже нещо на известния тв водещ.

При всички случаи - доказано е: и Рейчъл може да готви. Или поне Анистън може. Вече е документирано и ястието изглежда повече от добре.

Всички заклети фенове на "Приятели" сигурно биха си спомнили в такъв момент онзи епизод, в който Рейчъл приготвя десерт за Деня на благодарността, но заради слепване на страници на готварската книга, се получава сладкиш с телешко и грах, който предизвиква масово неодобрение от страна на останалите приятели.