Красимир Аврамов е утвърдено име на музикална сцена още от 90-те години на миналия век, когато специално място на нея му отрежда неговият изключително рядко срещан и необикновено висок мъжки глас, чийто диапазон се разпростира в 4 октави, или над 36 тона. Благодарение на него той мигновено се превръща в единствена по рода си сензация, която няма еквивалент, тъй като вокалните му способности не могат да бъдат сравнявани с тези на който и да било друг роден изпълнител. Сами по себе си, те са истинско явление, което дотогава никой у нас не е подозирал, че може дори да съществува.

Въпреки забележителната кариера, която изгражда в страната ни, той взема решението да я напусне, понеже мечтите му не могат да се поберат в нейните предели. Ето как Човека глас, както всички са започнали да го наричат след като надпява автомати "Калашников", изчезва без каквото и да било предупреждение от светлините на прожекторите. Захвърляйки всичките си постижения, той се впуска в преследване на най-смелите си копнежи, отвели го в Съединените американски щати, по чиито улици лицето му вече не е разпознаваемо, както в България.

Вместо обаче да го обезкуражат, премеждията, през които преминава на чуждата земя, го мотивират да се бори още по-смело за онова, което иска. Така след по-малко от десетилетие, прекарано в Лос Анджелис, името му се озовава по всички таблоиди, отразяващи присъденото му от "LA Music Awards" високо отличие "Superstar of the year". Не след дълго Градът на ангелите осъмва с неговия образ, оповестяващ предстоящия му концерт в прочутия "Kodak Theatre", днес вече преименуван на "Dolby Theatre", в който всяка година се раздават престижните награди на американската Академия за филмово изкуство и наука. И до днес той остава единственият българин, който може да се похвали с подобно постижение.

В момента изпълнителят на "Parole", който всъщност е основоположник на жанра попера, съчетаващ по един наистина възхитителен начин звученето на модерния поп с това на класическата опера ведно, работи усилено над концерт-спектакъл, който ще се състои на 13-и септември на мястото, превърнало го навремето в най-ярката звезда по нашите географски ширини, а именно Античния театър в Пловидв. Желанието му е да направи там грандиозно представление, точно като онова, поставено от него в Дома на Оскарите, което тогава задокеанската преса описва като неповторимо зрелище.

Сега всеки, който иска да присъства на най-мащабното у нас музикално събитие за годината, имаше възможността да се включи в специалната игра на Dir.bg, в края на която един късметлия щеше да спечели двойна покана за шоуто "Български свят" на изпълнителя.

Какъв бе регламентът на играта:

Всички, желаещи да пробват късмета си участници, първо трябваше да последват официалната страница на Life.dir.bg във Facebook, след което да харесат публикацията за нашия GIVEAWAY:

Втората и последната стъпка, която бе нужно да направят, бе да отбележат в коментарите под поста онзи човек, с когото биха искали да отидат на събитието, за да споделят с него незабравимото преживяване.

Срокът бе от 04.09. до обяд на 08.09.2023 г. Тогава ще обявим името на победителя, когото ще изберем на случаен принцип.

А сега дойде моментът да обявим победителят в играта ни: Неговото име е Пепа Господинова.

Честито!

Висчки останали могат да закупят билети за концерта "Български свят" от бутона по-долу:

Купи билет