Скандалът между Илиян Найденов и Джулиана Гани като че ли се задълбочава с всяка изминала минута, през която излизат все повече нови подробности, коя от коя по-смущаващи. Откакто преди няколко седмици се разбра, че докато съпругата му е във Франция, фитнес инструкторът си е писал с други жени, целейки да има интимен контакт с тях, досега той не бе коментирал случилото се. За разлика от него обаче носителката на титлата "Мис Силикон" за 2013 г. веднага пристъпи под светлините на медийните прожектори, за да разкаже подробно за болката и огорчението, които са ѝ причинили намерението му да ѝ изневери, защото до реално прелюбодейство така и да не се е стигнало. В интервю, което даде по телевизията от Кан, тя каза, че няма търпение да се върне в България, за да бъде отново с малкия им син Давид, а след като кацна на родна земя се оплака, че някогашният шампион по класически културизъм е завел детето в Монтана при майка си и отказва да ѝ го даде.

Вижте снимики на Джулиана и Илиян >>

Сега обаче Илиян реши да наруши мълчанието, което доскоро пазеше, споделяйки кратко видео в личния си Фейсбук профил. В него той обявява, че колкото и да се е надявал да не се стига дотук, ще пусне доказателства, разобличаващи "истинското лице" на доскорошната му половинка, които е събирал в продължение на месеци. Първото от тях са няколко аудио файла, на които е записан разговор между двама им, състоял се преди месец, когато са се скарали заради друг мъж. В него освен заплахите, които бившата участничка от предаването "VIP Brother" отправя към Найденов, се чува как тя предпочита и иска да даде наследника им в интернат, за да не може нито той, нито родителите му имат контакт с него.

"Като го вземе държавата, Илиян няма да може да го вижда. След 4-5 години ще си родя друго, аз съм млада и хубава. Сутринта ще звънна на 112. Ти заслужаваш най-лошото, а то е да вземат детето", казва знойната блондинка.

Чуйте записите тук >>

Ето и както написа нейният мъж по темата във виртуалното пространство:

"Моето мълчание свършва днес! Заклевам се, Господ ми е свидетел, че опитах да стискам зъби и да поема този удар, но сега смятам, че излагайки истината на показ, ще защитя себе си и детето си. Много ми е неприятно, защото убеждавах себе си, че това ще отмине и няма да се налага да показвам истинското лице на жената, родила това прекрасно дете. Бях готов да замълча докрай и да спестя всичко, а в замяна исках единствено да постъпим като добри родители и да отделим енергията си в грижи, а не в тичане по съдилища и медии.

Сега обаче, когато нямам никакъв друг избор, трябва да започна да говоря! Имам много какво да кажа. Знам и последствията! Вече ме заплашиха с тях. Душата ми обаче стене и не мога да живея този ад повече. Ще започна да публикувам неща, събирани с месеци и с основна цел да запазя здравето и живота на мен и детето си! Сигурен съм колко преувеличено ви звучи сега, но когато изслушате, изгледате и прочетете всичко, ще разберете колко трудно взех решението да говоря!

Историята е достатъчна за поне два вулгарни романа и затова ще започна от някъде, пък с дните и месеците ще ви показвам още... на парче!

За начало отговарям на основните няколко въпроса от последната седмица!

1. Джулиана Гани заяви, че е в Кан по работа, което НЕ Е ВЯРНО, както и че нашето малко ангелче Давид се е разболял след нейното заминаване, което СЪЩО НЕ Е ВЯРНО! Беше там на почивка!

2. Тя се върна в България в петък и отиде право в нощните клубове на гр. Пловдив, което се видя от нейните истории в Инстаграм. В събота също беше на дискотека. Казаха ми! Тя обаче си взе поука и спря да публикува. В неделя беше във Велинград с майка си. В понеделник се видяхме при адвоката ми с огромна молба от моя страна да се споразумеем в полза на детето. Тогава ѝ предложих да отидем ЗАЕДНО в Монтана и да пренощува при Давид. Отказа ми. Имаше уговорка да преспи в апартамент нает от AIRBNB, но не сама. Станислав Руменов Яневски беше там с нея. Какво правиха, ще ви разкрия по нататък. Кой е той? Новодошъл в живота ѝ мъж, който понастоящем спи при нея в апартамента, където тя иска да прибере Давид. Това си е тяхна работа, но не искам синът ми да им бъде свидетел! Изяснявам, че за периода от прибирането ѝ в петък сутрин до вчера, Джулиана не е направила НИТО ЕДИН ОПИТ да дойде и да види детето си! Нищо, че беше в България от няколко часа, когато заяви в мрежата, че изродът Илиян Найденов не я допуска до него от дни!

3. Чатовете! Никога не съм давал личният си адрес в гр. София на въпросното момиче, което аз лично смятах за момче и фейк провокация, докато пишех глупости! Казал съм го и на Джулиана още същата вечер! Да, така мислех! НИКОГА не съм писал, че каня когото и да било в НАШЕТО ЛЕГЛО и НАШИЯТ ДОМ! Това беше абсолютна лъжа! Ако има такова нещо в тези чатове, нека бъде показано, НО НЯМА!

4. НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА НЕ СЪМ ПРАВИЛ СЕКС С ДРУГА ЖЕНА, ОТКАКТО СЪМ С ДЖУЛИАНА ГАНИ! Не само в брак, а изобщо! Никога! За съжаление обаче не мога да кажа същото за нея и именно от тук започнаха нашите проблеми преди няколко месеца. Това обаче е най-дългата, гнусна, неприятна и уличаваща десетки хора част. Затова ще се наложи да изчакате, а аз да осигуря своята безопасност, защото както ми беше казано неведнъж - проговоря ли с имена, никой не може да гарантира какво ще ми се случи! Ще завършва само с това, че за всяка своя дума от сега нататък РАЗПОЛАГАМ С НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, СВИДЕТЕЛИ И ФАКТИ! Ще премина и детектор на лъжата!

Мълчах достатъчно! Сега е време да говоря. Ще говоря дълго и ще изваждам на показ истината парче по парче! Ден след ден! Ако някой от вас си помисли, че съм спестил нещо - така е! Най-ужасните неща все още пазя в тайна и ще използвам в съда, за да защитя и опазя бъдещето на детето си! Не искам да ходи в интернат! Прости ми, Боже, че публикувам това! Бих умрял, но ще опазя Давид!

НЕ ИСКАМ ДЕТЕТО МИ ДА ХОДИ В ИНТЕРНАТ! МОЛЯ ВИ, ПОМОГНЕТЕ МИ!

ДОБАВКА: Тези записи са от преди повече от месец! Причината за поведението е скандал заради друг мъж!", пише Найденов.