Изглежда след развода си с Джо Манганиело София Вергара отново е на крилете на любовта.

Три месеца след като потвърди раздялата си с актьора, познатата ни като "Глория" актриса от "Модерно семейство", бе забелязана за първи път с нов мъж до себе си, пише сп. "Hello!". Припомняме, че още през юли Вергара потвърди раздялата си с Манганиело в изявление за "Page Six", което гласеше: "Взехме трудното решение да се разведем. Като двама души, които много се обичат и се грижат един за друг, учтиво молим за уважение към личния ни живот в този момент, когато навлизаме в този нов етап от живота си."

Сега тя изглежда е продължила напред, тъй като през уикенда бе забелязана да вечеря в Лос Анджелис с ортопеда Джъстин Салиман, на когото медицинската му практика се намира в Бевърли Хилс. След като изтекоха техни снимки от вечерта в социалните мрежи, феновете побързаха да сравнят потенциалния нов мъж на София с комика Джери Зайнфелд. "Първоначално си помислих, че това е Джери Зайнфелд", "Прилича на Зайнфелд. Щяха да бъдат ужасно забавна двойка", гласяха коментарите. 

Иначе за Салиман е ясно, че е специализирал в Станфордския университет - "Спортна медицина". Завършил е ортопедична хирургия в престижния болничен център "Сейнт Лука-Рузвелт" на Колумбийския университет в Ню Йорк, и има медицинска диплома от Медицинското училище на Университета на Колорадо край родния си град Денвър. Бил е женен и за актрисата Бри Търнър, с която се раздели през 2018 г.

Бившата съпруга на Джъстин Салиман - Бри Търнър

Снимка: Getty Images