По-малко от два месеца след като сложи край на брака си с латината София Вергара, бившият й съпруг Джо Манганиело беше забелязан в компанията на младата актриса Кейтлин О'Конър.

Двамата бяха засечени на излизане от фитнес залата, която актьорът ежедневно посещава и въпреки че не демонстрираха близост помежду си, вече се понесоха слухове, че най-вероятно тя е новата му половинка.

Снимки на София Вергара и Джо Манганиело >>

Джо и Кейтлин, които имат 13-годишна разлика във възрастта, бързо се насочиха към автомобила на актьора, в желанието си да не дават повече възмжности на чакащите ги папараци да ги снимат и да предизвикват нови коментари за отношенията си.

Мнозина са запознати с личността на Кейтлин, тъй като освен като актриса, тя се изявява и като звезден репортер и присъства на повечето червени килими, за да интервюира колегите си.

Припомняме, че новината за раздялата на Джо Манганиело и София Вергара гръмна на 17 юли. Двамата бяха заедно в продължение на седем години, но в крайна сметка актьорът решил, че няма как бъдещето му да бъде свързано с латината, тъй като двамата са на коренно различно мнение по темата за децата. София, която вече има син, не желае да бъде отново майка, докато съпругът й мечтае да има още наследници.