Повечето от вас вече ги познават. В Life.dir.bg неведнъж сме ви представяли ефектните им и интригуващи видеа към още по-вълнуващите им песни. Сега дойде ред и на най-голямата новина за групата - представят дебютния си албум. 

Satellites можем да чуем и видим на техния концерт в събота, 27 ноември, в "София лайв клуб". Експлозия от рок, алтърнатив, денс, фънк, трап и дъбстеп - така музикантите описват първия си, от надяваме се, поредица от албуми. 

Специален гост на събитието ще бъде Тино със своята авторска музика. С него ще бъдат музикантите Ивац Янков (барабани) и Николай Кърджиев (китара). След тях на сцената ще излязат Тодор Ковачев (вокал), Петър Желев (китара) и Матей Христосков (барабани) от Innerglow. 

Присъстващите ще се насладят както на най-новия авторски материал на бандата, така и на суперуспешните и вече любими парчета като Chained In Love, So Long, Lost, Little Magnets и други. За първи път Innerglow ще предложат и физическо копие на албума си.

След София триото започва и минитурне, което ще мине през Варна - на 3 декември, Бургас - на 4 декември, и Пловдив - на 11 декември.