Отношенията между Ирина Шейк, Брадли Купър и Том Брейди вече са определяни от потребителите в социалните мрежи, а и от някои медии, като "най-красивият любовен триъгълник" в света.

И няма как да е по друг начин, тъй като отношенията между тримата са меко казано странни. Въпреки че вече за никого не е тайна, че рускинята и Брейди имат връзка, макар и все още неофициална, манекенката продължава да демонстрира близост и с бившата си половинка Брадли Купър, който е и баща на дъщеричката й Леа.

Снимки на Ирина Шейк и Брадли Купър >>

Снимки на ексдвойката по време на общата им лятна ваканция в Италия, ясно показаха, че те не поддържат единствено добри взаимоотношения, каквито се предполага между бивши партньори.

Двaмата демонстрираха близост и добро отношение, което породи не малко коментари, че май чувствата помежду им не са останали съвсем в миналото. Още повече, че излезе информация, според която Купър истински ревнувал Ирина от Том, тъй като не искал между двамата да се зародят силни чувства и по този начин да я изгуби завинаги.

Близък до манекенката пък издаде, че, макар тя да харесва куотърбека и да се наслаждава на времето прекарано с него, продължавала да се надява, че двамата с Брадли един ден ще се съберат и дори ще се оженят.

"Двамата вложиха години във връзката си все пак", разказва източникът.

Що се отнася до Брейди, на този етап той нямал намерение скоро да се задомява. Той харесвал Шейк, но гледал на отношенията им по-скоро като забавление и добре прекарано време, отколкото като на сериозна връзка.