Всяка жена ще ви каже, че има един определен тоалет, който ѝ е толкова любим, че няма нищо против да го сложи повече от веднъж. Е, така стоят нещата дори и за Иванка Тръмп, чийто гардероб изглежда бездънен, тъй като през годините се е появявала с толкова много и различни облекла, че те като че ли спокойно биха стигнали за жителите на един сравнително малък град.

Сега по същество, извън кръга на шегата... Дъщерята на Доналд Тръмп, която през последните му четири години като президент на Съединените щати бе негов верен съветник, работещ за благото на американската нация, както се твърди, със сигурност има достатъчно средства, с които може да си позволи всеки ден да напуска модните бутици във Вашингтон, държейки в ръце пълни с покупки торби. И все пак за "коледната си обиколка" из помещенията на Белия дом, тя се спря на рокля, с която вече сме я виждали в миналото...

Вижте снимки >>

За да разгледа приказната украса на резиденцията, създадена от Мелания, тя облече роклята, с която се появи на традиционната ежегодна вечеря на клуба "Гридирон" през 2019 г. Дрехата с тънки велурени презрамки, кореспондиращи цветово с широкия колан на талията, се отличава с кройка, която следва извивките на тялото ѝ, подчертавайки хубавата ѝ фигура, а дължината ѝ стига малко над глезените. Освен това блестящите сребристи пайети, спускащи се по цялата ѝ дължина на тънки ивици, сами по себе си създават празнично настроение. Предвид целия блясък, сред който сплита романтично пръсти със съпруга си Джаред Кушнер, тя е преценила да не "натоварва" визията си с излишни аксесоари и я е допълнила единствено с тънка гривна на едната си китка и обувки на висок ток в тон.

От своя страна съпругът ѝ е заложил на класически черен костюм, който е комбинирал с бяла риза и червена вратовръзка - комбинация от цветове, превърнала се в един от коледните символи.

"На обиколка сред ослепителната декорация на Белия дом 2020. Тазгодишната тема "Красивата Америка" е трибют към величието на нашата страхотна нация!", пише тя към снимките, споделени в своя личен Инстаграм акаунт, събрали към момента над 410 хил. харесвания.

Преди ден в. "The Washington Post" писа, че наследницата на бизнес магната, който след по-малко от месец ще освободи поста на държавен глава на Щатите, е купила немалко парче земя от частния остров Индиан Крийк, намиращ се близо до Маями, Флорида. Мястото е наричано "Островът на милиардерите", понеже на него живеят множество популярни личности, сред които са Адриана Лима, Ел Макферсън, Хулио Иглесиас, Карл Айкан и т.н. Голяма част от него обаче принадлежи на руски олигарх, чието име се пази в тайна. Бионсе и Джей Зи навремето също обитава известно време на същата локация, но впоследствие прецениха да се преместят.

Медията изтъква, че земята, закупена от Иванка и мъжа ѝ за 30 милиона щатски долара, включва 60-метров частен плаж, а съвсем скоро там трябва да започне строежът на новия им дом, който ще разполага с панорамна гледка към залива.