Несъмнено тази година е изключително успешна за прекрасната Ивет Лалова, чиито постижения ѝ носят отличие след отличие. Магнетичната спринтьорка, която изглежда възхитително както с шпайкове на пистата, така и с елегантни обувки на висок ток на официални събития, съвсем заслужено се превърна в едно от лицата на българския спорт. За това свидетелстват четирите приза, които тя получи в рамките само на една седмица.

Вижте снимки >>

Първо беше статуетката на АБАФ, която ѝ бе връчена в съседна Сърбия, последвана преди два дни от приза "Атлет на България" 2019 в традиционната анкета на сп. "Атлетика", а вчера най-бързата бяла жена на планетата получи още две награди - "Спортен Икар" и "БГ модна икона" в категория "Спорт". Така в една вечер бяха признати както таланта ѝ, така и безупречния ѝ стил, който демонстрира всеки път на различните мероприятия, на които е сред специалните гости.

Вчерашната церемония бе поредният повод, за който брюнетката сложи вечерна рокля и показа на всички онази дама, рядко напускаща комфорта на спортните екипи, която обаче човек си заслужава да види. Далеч от стадионите, озарена от светлините на прожекторите, Ивет блести с пълна сила и лесно приковава погледите на околните.

Тоалетът с деликатно V-образно деколте и широки презрамки бе дело на българската дизайнерка Елена Златева и стоеше прекрасно върху тялото на Лалова. Дрехата, по която се редуваха бели и черни диагонални ленти от къси ресни, оформящи "рибя кост", бе с дължина малко над глезените и имаше асиметричен завършек на полата. През определен интервал, ивиците се разнообразяваха с такива от полупрозрачен тюл, разкриващ част от плътта на Ивет. Завършвайки цялостния си външен вид, тя бе прибрала косата си на опашка и бе комбинирала облеклото си с черни обувки на висок ток.

И този път неин кавалер беше съпругът ѝ - Симоне Колио, който бе заложил на бежово сако, съчетано с черен панталон и вратовръзка, както и бяла риза. Любимият ѝ не скри гордостта си от своята половинка и сподели в официалната си Инстаграм страница множество снимки, показващи различни мигове от церемонията.

"Стартът на всеки нов ден е изпълнен с възможности: когато се фокусираш върху проблемите - ще имаш още проблеми, но когато се концентрираш върху самите възможности, ще имаш повече от тях", гласи посланието на един техен общ кадър.

Почитателите на Ивет изписаха множество коментари към изображенията в социалната мрежа, в които не само ѝ честитиха отличията, но ѝ направиха безброй комплименти за човека, атлета и жената, която е.