Няма и месец, откакто на Ивет Лалова ѝ се наложи да захвърли настрана спортния екип и шпайковете в полза на елегантното облекло и обувките на висок ток, за да присъства на церемонията по връчването на наградите АБАФ в съседна Сърбия. Сега обаче най-бързата бяла жена на планетата отново демонстрира безупречен стил на още едно официално събитие.

Вижте снимки >>

Спортистката беше избрана за "Атлет на България" за 2019 г. в традиционната анкета на сп. "Атлетика", приз, който тя получи за 5-ти път в своята кариера, като сега спечели статуетката с общо 309 точки от вота.

Великият Карл Лагерфелд е казал: "Една жена никога не е прекалено облечена или недостатъчно облечена с малка черна рокля" и е бил напълно прав, като за думите му свидетелства тоалетът на Лалова. За специалната вечер тя избра рокля с дължина над коляното и презрамки през врата. Дрехата, която тя бе съчетала с обувки на висок ток, подчертаваше перфектната форма на тялото ѝ. Тя бе оставила дългата си коса да се спуска свободно върху раменете ѝ, а единствените аксесоари, на които бе заложила, бяха чифт деликатни обеци, кореспондиращи с нежното колие с блестящ камък на шията ѝ.

До нея неотлъчно бе и съпругът ѝ Симоне Колио, който носеше класически черен костюм, а под него бе облякъл блуза с яка тип поло в същия цвят.

"Същността на живота се крие в силата на любовта", написа любимият на Ивет към тяхна снимка от наградите, която публикува в официалната си Инстаграм страница.

Съвсем наскоро те бяха на романтична почивка в остров Корфу, който посетиха веднага след визитата си в западната ни съседка. Двамата се върнаха от там със слънчев загар и широки усмивки.

"Често се гордея, когато излизам в чужбина. Да казвам какви зали и писти имаме, и какво се прави за целия наш спорт в България", заяви Лалова на събитието, а в свое интервю допълни, че тази награда означава повече от всяка друга, която е получавала, защото изминалата година е била наистина прекрасна за нея.

Тя каза, че в момента усилено работи, за да покаже най-доброто от себе си през 2020, когато ще се състезава на Олимпиадата в Токио.