Скоро ще станат 2 седмици, откакто прекрасната Ивет Лалова се намира на най-големия и населен остров, който е част от Канарите. Преди почти 14 дни тя замина за слънчевия Тенерифе, където се включи в тренировъчен лагер, за да се подготви за Олимпийските игри в Токио тази година.

Вижте кадъра >>

Оттогава най-бързата бяла жена на планетата не спира да тренира усилено за голямото състезание, но всеки спортист знае, че наред с интензивните упражнения е необходима и почивка, през която да възстанови своите сили. Като професионален атлет Ивет е напълно запозната с този закон, ето защо тя намира време да отдъхва на едно от най-подходящите места, за които човек може да мечтае - лазурните брегове на екзотичния остров.

Преди часове, под формата на история в своя Инстаграм акаунт, спринтьорката публикува секси кадър, на който позира в гръб по изрязан черен бански костюм в две части. На снимката тя е навлязла в кристалните води на Атлантическия океан, а на хоризонта пред нея се виждат два кораба.

Часовете, прекарани на пистата, личат върху гърба ѝ - благодарение на жарките слънчеви лъчи, спортният екип, с който тича, се е отпечатал върху кожата ѝ. Ясен знак, че дори изгарящите температури не са в състояние да я откажат от целта ѝ.

В миналото Лалова е демонстрирала много по-голяма степен на издръжливост и присъствие на духа, след като през 2005 г. счупи бедрената кост на десния си крак в Атина. Тежката травма обаче не успя да я спре и тя, достойно за възхищение, се върна обратно към спорта и не спира да бележи високи резултати. Тя е пример за непреклонността и силата на една жена, чрез които е недосегаема дори за най-големите изпитания, които съдбата може да поднесе някому.

Предстоящата Олимпиада в Япония може да бъде последна за нея, защото след това тя ще преследва другата си голяма мечта извън спорта, а именно - да стане майка.

Тя и Симоне Колио сключиха брак преди 6 г. в италианския град Риети, но едва по-рано през тази година започнаха открито да говорят за наследници. През май миналата година тя каза пред български таблоид, че е отлагала бременността, защото след нея няма да може да се върне в същата форма.