Спокойно можем да кажем, че 2019-та е годината на Ивет Лалова, при това изобщо няма да преувеличим. Каквито и спортни отличия да се раздават, най-бързата бяла жена на планетата е сред победителите. Няма и 2 седмици, а тя вече отнесе у дома цели 6 приза! Като последните два получи вчера.

Вижте снимки >>

Снощи на специалната церемония по връчването на наградите "Спортист на годината" 2019, която се проведе в зала "Асикс Арена", тя бе повече от ослепителна и това далеч не се дължеше на факта, че стои под светлините на ярките прожектори. Не. За вечерта тя беше избрала най-красивия тоалет, който е обличала някога. Елегантна, стилна и женствена - визията на Лалова бе абсолютно достойна за червения килим в Холивуд, където да се нареди сред звездите от киноиндустрията.

Тя бе облечена в сатенен ансамбъл от две части, променящ своя цвят - от шампанско до златно, в зависимост от осветлението. Ивет носеше топ с гол гръб, без ръкави и с мрежа, обсипана с блестящи кристали, в предната си част. Той се допълваше от дълга пола с висока талия, която имаше висока странична цепка, минаваща по диагонал, разкривайки перфектно оформените ѝ крака. За да завърши външния си вид, тя се бе спряла на елегантни лачени обувки на висок ток, които бяха в тон. За разлика от другите две награждавания, този път брюнетката не носеше никакви аксесоари, залагайки единствено на широката си усмивка.

И понеже, независимо от повода, лекоатлетката често използва само очна линия и спирала, впечатление направи, че този път тя се появи с вечерен грим, чийто акцент попадаше върху очите ѝ.

Лалова стана втора в класацията "Спортист №1 на България" след Владимир Илиев, което е огромно постижение за нея, понеже досега 8 пъти е попадала в десетката, но за първи път влиза в топ три. Това обаче не беше единствената статуетка, с която си тръгна, тъй като любовта и симпатиите на хората ѝ донесоха приза "Спортист на феновете", за който гласуват не спортни журналисти, а привърженици и почитатели.

"2020-а година за мен вече започна - с всички тези награди, които спечелих през последните седмици. Любовта и признателността на хората ме мотивират и още утре сутринта ще съм тук в залата да тренирам", каза Ивет в благодарственото си слово.