Казват, че всичко постепенно се променя, а през последните няколко години ставаме свидетели, че това твърдение важи с пълна сила дори за климата... Някога, при това не чак толкова отдавна, юни полагаше началото на задушното лято, но като че ли напоследък от познатия му жарък образ не остана и следа. Всъщност, времето навън е толкова нетипично за настоящия период, че в социалните мрежи един след друг започнаха да се появяват духовити статуси, опитващи се да представят ситуацията по забавен начин, в стил "Светът е оцелял, защото се е смял", целящ да разведри потребителите им през мрачните дни, докато слънчевите лъчи пробият буреносните облаци.

Ето как се родиха редица остроумни публикации, като "Това лято ще хващаме тен от светкавици" и "Още два дни дъжд и отново ще сме на три морета", залели платформите за комуникация, благодарение на споделянето им от хиляди хора.

Вижте снимки >>>

Само че докато някои примирено свеждат глави, покорно изчаквайки между четирите стени на дома си валежите да спрат, други предприемат действия, противопоставяйки се на неблагоприятните обстоятелства. Да, за истинските любители на горещите преживявания не съществуват достатъчно пречки по пътя към изпълнението на целите им. С други думи, както се казва: "Има ли желание, има и начин!"

Точно това доказаха част от родните популярни личности, които наскоро официално дадоха старт на личния си пламенен сезон, впускайки се в търсенето му извън пределите на нашата страна. Така например Иво Аръков, който доскоро всяка седмица се появяваше по плажни шорти на малкия екран, влизайки в образа на спасителя Младен в сериала "Съни бийч", най-после получи възможността да ги сложи извън снимачната площадка на хитовата поредица. От вчера актьорът, определян като един от секссимволите в родното кино, се намира на Халкидики, заедно със своята съблазнителна половинка, където се радват на високите температури край тюркоазените води на Егейско море.

Преди ден двамата се озоваха в курортното рибарско селище Вурвуру, разположено на втория ръкав, което макар и скътано между скалисти заливи, е доста оживено. Пленителните му гледки, способни да спрат дъха на всеки, наред с типичните гръцки таверни, пленяващи посетителите си с вкусна морска храна, както и лазурните му брегове, осигуряващи пълноценен отдих, привличат туристи от близо и далеч, желаещи да поглезят всичките си сетива.

Иво Аръков

Снимка: Официален профил в Instagram

Преди часове партньорката на артиста - Габи, сподели в личния си Инстаграм акаунт няколко кадъра, разкриващи идилията, на която се радват там. На един от тях влюбените стоят на пясъка, държейки се за ръка, докато се разхлаждат с чаша студено бяло вино, на фона на живописен залез, багрещ иначе синьото небе в оранжеви тонове. Пред фотографския обектив брюнетката за сетен път демонстрира изкусителните извивки на греховното си тяло в бански костюм от две части с изрязана кройка, който ѝ стои по начин, способен да накара всеки мъж да съгреши, независимо колко праволинеен по природа може да бъде той.

Но ако си мислите, че те са единствените партньори, отдали се на романтично бягство край някой от естествените басейни по широкия свят, то грешите. Светлана Гущерова, която от месеци избягва виртуалното пространство, откакто роди третото си дете, както се твърди, изненада последователите си, публикувайки в акаунта си снимка, от която се вижда, че със съпруга ѝ също са отишли на почивка. Плеймейтката умишлено не отбелязва точно къде се намират, но за сметка на това щедро споделя като 24-часови истории в профила си различни кътчета от разкошното място, където към момента са отседнали, което съмнително много прилича на Гърция. Естествено, въпрос на време е някой да разгадае точното ѝ местонахождение, но засега то остава загадка, поне донякъде... Освен това блондинката редовно разкрива на почитателите си какво включва хранителният ѝ режим по време на престоя им там, който както мнозина сигурно вече са се досетили, се състои предимно от морски дарове. По всяка вероятност по-големите им наследници са с тях, тъй като двойката е избрала комплекс, оборудван с приказна детска площадка, където между увеселителните уреди се издигат фигури на митични създания, като например пегаси, както и герои, облечени в тоги. Наред с това, на кратко видео, заснето от терасата на хотелската им стая, на земята се вижда плюшена играчка на прасето Пепа, което е друго доказателство, че по всяка вероятност дъщеря им Анелия-Добромира ги придружава.

Светлана и Християн Гущерови

Снимка: Официален профил в Instagram

Засега обаче отличието за най-ранна ваканция, поне от изброените дотук, категорично се присъжда на Биляна Йотовска, която успя да комбинира полезното с приятното. Тя и мъжа ѝ се включиха в международно изложение, състояло се в прекрасния италиански град Ричоне, разположен на брега на Средиземно море. В последния си ден там, тя сподели подклаждащ страстите кадър, на който си взема душ на плажа, облечена в черен бански. В описанието към него, брюнетката споделя, че в продължение на четири дни не е имала възможност да отскочи до крайбрежната ивица, защото е сглобявала, подреждала, а впоследствие събирала и разглобявала щанда им. Може би заради това вчера тя качи в Инстаграм две изображения, направени от последната ѝ почивка на Малдивите, придружени с посланието: "Вече искам лятна ваканция!" Предвид страстта ѝ към пътуванията, особено в настоящия сезон, като нищо желанието ѝ ще се сбъдне съвсем скоро, тъй като тя обикновено обича да прекарва топлите месеци в близост до морските вълни.

Биляна Йотовска

Снимка: Официален профил в Instagram